Emiloko Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 WitamZnajomy kupił sobie niedawno 535 rocznik 98 chyba mały przebieg, stan elegancki i mówi że jedzie 120 km/h A jako, że ja jestem dobry to chcę mu pomóc ale do tego potrzebuje waszej pomocy :clap: Także jeśli ktoś coś wie na ten temat to bardzo proszę o informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 W RFN jak kupuje motocykl ( virago )bardzo młody człowiek to zakładane w gażniku są (np na prośbę rodziców) blokady ,które unimożliwiają rozwinięcie pełnej mocy.Jeśli nie ma blokad to sprawdzić regulację gażnika (póżniej ciśnienie sprężania w cylindrach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Są trzy wersje virago 46,34 i 27 konne. 34 Są dławione na króćcach dolotowych pomiędzy cylindrem a gażnikiem. Trzeba wyjąć zwężenia lub kupić nowe. 27 konne mają ponadto zmienione wałki rozrządu, a ich wymiana to już trochę roboty (no i trzeba mieć inne od wersji otwartej). Ponoć dławione są też na gaźnikach ale nie wiem jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi