mwichan Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 no mi tez trudno uwierzyc bo taki sprzet musi byc wytrzymaly... w seryjnej produkcji musisz przejsc szereg testow i badan i mysle ze gorsze przypadki przewidzieli konstruktorzy... :clap: ale klocic sie nie chce to tak jak dla nas wygladaja domy amerykanskie... kilka drewnianych slupkow siding i plyta gipsowa a jakos sie trzyba ;) ino jak churagan jest to domy lataja hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Widze ze przezyliscie mało pewnie tez nie uwiezycie ze jak kupmel wpadł simsonem do rowu majac 70 na blacie ijedze przodkiem przywalił w burte to widełki były proste a jedynie rama sie tak skrzywiła ze zrobił sie dwuslad :clap: ;) Edytowane 31 Lipca 2006 przez V12 RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidkus Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 a ja ostatnio lecialem 120 rowerem... bylem przypiety pasami do ramy mialem kubelkowe siodelko tytanowa rame opony pilot sporty i na kazdym biegu wchodzilem na tylnie kolo V12 przestan wydziwiac... dobrze, JA mam taka regule ze.. jak niewidzialem to nie wierze ;] pozdro chłopaki Warsztat motocyklowy na warmii i mazurach zapraszamy http://www.facebook.com/fast2fix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) no v12 ja przezylem malo. Nie mam tak jak ty 40 tys. Km na motorowerach i nie jestem tak oblatany.. chyba usune konto forumowe bo wpadam w kompleksy ale bez klotni <hehe> Edytowane 31 Lipca 2006 przez mwichan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 widze ze sie bardzo fajny temat wywiązał?? :clap: ale oczywiscie nikt mojego posta o zamknieciu tego tematu nie przeczytal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi