młodymz Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Przeszukałem całe allegro i lipa nie ma nic oryginalnego!!szukam czegoś z przesłaniem motocyklowym, nie interesują mnie żadne firmówki:pgdzie jeszcze szukać? dajcie coś noo chwalic mi sie tu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 To wyskocz do pierwszej lepszej firmy poligraficznej w twojej okolicy. Za 2 dychy odwalą Ci takie naklejki, że bedziesz latał z radości. A na allegro bedziesz musial zaplacic za przesyłke, przelew i cholera wie co dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 ale żes odpicował etkę , tłumik bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 A głębokie są te rysy? Może wystarczy polerka lakieru żeby sie tego pozbyć? A jeżeli rysa sięga do "żywej" blachy to i tak trzeba by najpierw to jakoś zabezpieczyć przed rdzą czy cuś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 rysy na plastiku - polerka nic nie dała :clap:chodzi mi o naklejke z jakimś tam motocyklowym hasłem czy cóś ??!leonstar teraz F2 odpicowuje ;) a etka ehh fajna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 tez bym takie cos na swoj wepil.. nie na rysy tylko na wolne miejsce.. moze byc jakis napis po angielsku.. moze jest tu jakis pracownik firmy poligraficznej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~Herbi~ Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 www.naklejki.KOM.pl lub www.extratuning.pl - zapraszam (takze do galerii motorków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi