mwichan Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Witajcie bracia motocykliści! Jest problem z Jawka Mojego kumpla! Pojechał na dwa tygodnie do kraju tegorocznych MŚ i jak wrocil to strasdznie sie sprzeglo slizga . A oto ja opisal mi sprawe : chodzo o to że Javka stała w szopie ostatnie 2 tygodnie i teraz nagle biegi sie ślizgają a sprzęgło nie wysprzęgla co sie stalo. Przez ten czas byly w jawce wymieniane pierscienie Teraz nie odpala bo starter tez slizga :/ Sprzęgło do regulacji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Tak niech wyreguluje sprzeglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter19850207 Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 no to zabawa ze sprzęgłem bedzie ;) powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Witam. Jaka tam zabawa srubke poluzowac:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 niech pobawi sie pierw wyreguluje jesli regulacja nic nie da to wtedy chyba jedynie wymiana tarcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioterrorysta Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Domyslam sie ze wyjmował silnik z ramy do wymiany pierscieni. A wiec przy zakładaniu mógł za bardzo naciągnąć linke sprzegła. jak nie to srubka reg na deklu obok przerywacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 29 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 no sprzeglo juz zrobil jego dziadek... a w poniedzialek przyjedzie do mnie to zrobie/my jeszcze bo cos nie odpala z kicka a z popychu od razu ;) wiec bedzie sie trzeba pobawci... ale fajnie bo moj sprzet sie nie psuje to chociaz u kolegi pomajstruje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi