Skocz do zawartości

Odzież i akcesoria z Niemiec

Rekomendowane odpowiedzi

dzięki Grzesiu , tak właśnie palnuje wybrać sie w styczniu, o ile czegoś na miejscu nie kupie, do wydania na kombi mam 400E , więc licze , że jakiegoś ciekawego FLM bym wyrwał za tą kwotę , na allegro w używkach spotkałem sie z ciekawym modelem FLM Navigator, wygląda b. solidnie i atrakcyjnie , dużo wzmocnień etc. ktoś sie orientuje czy ten model jest jeszcze produkowany (szyty;))

a napiszcie jak jest z wjazdem do Berlina starszym autem , teraz wprowadzili tam jakieś norm, wpuszczą mnie starym TDI z `96 :) ???

Rudy, Jedziesz pod jakas stacje U-Bahn'u lub S-Bahn'u przy ktorej sa parkingi, parkujesz auto i kolejka jedziesz do sklepu, troche zachodu jest ale mniejszy problem niz mandat czy odcholowanie auta.

parkingi powinne byc oznaczone na mapie symbolem P+R

:crossy:

Rudy, Jedziesz pod jakas stacje U-Bahn'u lub S-Bahn'u przy ktorej sa parkingi, parkujesz auto i kolejka jedziesz do sklepu, troche zachodu jest ale mniejszy problem niz mandat czy odcholowanie auta.

parkingi powinne byc oznaczone na mapie symbolem P+R

Witam. Mozna i tak , ale po co, skoro dwa najwieksze sklepy Louis i Polo znajdujä sie poza strefä "naklejkowä". Najszybciej dojechac do nich od göry Berlina (z BerlinerRing 10) i nie trzeba przejezdzac przez Zentrum. Pozdro

a napiszcie jak jest z wjazdem do Berlina starszym autem , teraz wprowadzili tam jakieś norm, wpuszczą mnie starym TDI z `96 :) ???

Nie będę zbyt oryginalna, ale tu jest ciekawy art. o plakietkach i normach spalin:

http://ecomoto.pl/index.php/2008/04/14/wyb...-o-plakietkach/

podepne sie bo znajomy wybiera sie do niemcowni na dniach gdzieś koło frankfurtu,a ja chciał bym sie zaopatrzyć w jakieś ciuchy enduro (butki, zbroja itp..) wiem że na wiosne jest całkiem inaczej ale wtedy dojdzie mi paliwo

czy warto go fatygowąc żeby sie rozejrzał ?

podepne sie bo znajomy wybiera sie do niemcowni na dniach gdzieś koło frankfurtu,a ja chciał bym sie zaopatrzyć w jakieś ciuchy enduro (butki, zbroja itp..) wiem że na wiosne jest całkiem inaczej ale wtedy dojdzie mi paliwo

czy warto go fatygowąc żeby sie rozejrzał ?

Witam. Jedyne ,co moge powiedzic, to abys wszedl w te strony podane wyzej, wyszukal (Shopfinder) sklepöw wpisujäc nazwe miejscowosci. We Frankfurcie jest Polo , Louis, H-G, i pewnie jeszcze masa innych sklepöw. Owocnych poszukiwan zycze. Pozdro

• 9 miesięcy temu...

Promocje sä tu zawsze, i bardzo czesto spotykam tu w sklepach ziomali. Jeszcze w tym Dainese nie bylem - za daleko :wink: .

Pozdro

W Dainese to nawet za katalog musisz zaplacic 5 Jurkow :icon_mrgreen: Pzreceny, hm zadkie i male :icon_mrgreen:

• 3 tygodnie później...

witam, ja od siebie polecam sklep internetowy oraz centra handlowe Louis (www.louis.de) dwa miesiace temu zlozylam pierwsze zamowienie i jestem zadowolona. ale polecam obserwowac promocje internetowe tzw. Restposten, gdzie towar jest nowy a i do 70% tańszy.Plusem jest tez to ze towary sa oceniane przez klientow w postaci komentarzy co pozwolilo mi uniknac zakupu badziewia. ogromny wybór lecz znajomosc języka konieczna.służe pomoca i pozdrawiam serdecznie