RaY Opublikowano 29 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 chcesz zamienic mercedesa na syrenke ? zastanow sie co chcesz zrobic... nsrka przy rxie to padaka i bedziesz sie czul jakbys cofal sie w rozwoju, wiem co mowie bo mialem taka aprilke i jezdzilem kilkoma scigaczami 125 i taka aprilka bije ja na glowe... co bedziesz robil na nsrce poza lansowaniem sie ? bo chyba nic innego sie na niej nie da robic... tu chociaz wbijesz sie w teren, polatasz na gumie i wogule... nsrke wogule Sobie wybij z glowy jak juz cos to bierz jakas 600... ja sie z takiej aprilki przesiadlem na 600 i nie zaluje, teraz jakbym mial sie cofnac w czasie bralbym juz 750... jezeli masz troche oleju w glowie, umiesz jezdzic i znasz swoje mozliwosci i uwazasz ze dasz rade to bierz 600 bez mrogniecia... po co z mocniejszej 125 chcesz sie przesiasc na slabsza ?? bez sensu... pozdrawiam ;) tutaj dobrze prawisz i znowu dales mi do myslenia :P myslalem nad R6,z uwagi na mala mase... ale czy to nie za mocne bedzie i poradze sobie ? :P mam 176 CM i 55 KG Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 chcesz kupić Nsr125 ale zastanawiasz sie nad 600tką...delikatna rozbierzność. To tak jakby zastanawiac sie nad maluchem a kupić Tira ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
body Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Ja bmy brał 600. Nawet chyba lepiej silnik brzmi w 600 ;) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 o boże.. przecież to nie konkurs na brzmienie silnika..zaje*iste kryterium wyboru, brzmienie silnika....jak nie bedziesz odkrecal to na R6 dasz rade, nakłaniać do 400ccm Cie nie bede, ale zawsze można pomyśleć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 może lepiej najpierw nabierz doswiadczenia na 125-ce ;) z tego co kojarze to masz ją z miesiąc czasu... Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Ja bym sie przesiadł na 600. W niedalekiej przyszłości sam mam zamiar zmienić motocykl. W planach miałbym, CBR 600 F4i lub starszą. Na moje nie ma co mniejszych pojemności, bo jak ktoś wcześniej wspomniał bedziesz żałował. A moc szybko sie nudzi. No napewno F4i tak szybko sie nie znudzi, ale chodzi mi o moto np. zxr 400. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi