WilQ_21 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Witam jeśli można to podłącze się pod temat, moja cz ma dziwną i bardzo denerwującą mnie dolegliwośc a mianowicie: pali tylko na prawy cylinder, lewy coś tam próbuje, benzyna leje się przez przez tą cześć od strony filtra powietrza, strzela w gaźnik; kupiłem nowe świece, zapłon ustawiałem na kilka możliwych sposobów, gaźnik czyściłęm 2 razy; mam już poprostu dość; jeśli ktoś wie co to może być to prosze o jakąś podpowiedź góry dzięki pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Wilq, a może masz te fajki na odwrót? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) Veteranosczyli moge do jawy wkrecic typowo samochodowe swiece z długim gwintem? Np. dwóelektrodowe? Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez guziq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 panowie!!! jak chcecie wkładać świece samochodowe to powodzenia... jak chcecie w niedługim czasie wymieniać tłoki to prosze bardzo.... w tłokach sie przepalają dziury dlaczego .. bo iskra jest bliżej tłoka wytwarza sie wyższa temperatura i tłoki szlak trafia... sam to przerabiałem i moi znajomi też ... jak juz cos to chociaż dodajcie kilka podkładek od innych świec żeby nie wkręcać tej samochodowej do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) pit_1zmien podpis - procesor nazywa sie Sempron (bez "t") :P Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez guziq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 oj tam czepiasz sie... ale dzieki za uwage... nawet nie zauważyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 już znalazłem usterke dlaczego moja CZ tak świrowałamiałem padnięte kondensatory, kupiłem nowe i jest już dobrze, teraz szukam akumulatora bo mój już jest padnięty pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi