rafauM Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Dzisiaj w telewizorni pani powiedziała, że doskonałą metodą ochrony dróg w trakcie upałów jest sypanie piasku. I pokazali piaskarkę, która jadąc po ulicy tak jak zimą waliła na lewo i prawo piachem.Poprostu zajebisty pomysł żeby się wywalić.Widzę, że drogowcy dbają o mocne wrażenia i nie pozwalają nam się nudzić na drogach - solidne dziury, koleiny i piasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalion Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Dodatkowo z piaskarki olej wycieka,taki bonus ;) Jak ktoś jest z Poznania i jeździ po ulicy Bohaterów Westerplatte to napewno wie że jest tam taka "eska" na której notorycznie jest piach, ku mojemu zdziwieniu wczoraj jechał tam odkurzacz. ;) .Mam nadzieję że jutro nie pojedzie tam piaskarka. Edytowane 27 Lipca 2006 przez kalion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 ee juz jest jeden temat o piasku na ulichach, do smietnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 chyba juz bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaj0 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ostatnio niedaleko mojej miejscowości sypali jakiś żwir na poboczu. Tylko tak to ci spece robili, że większość lądowała na asfalcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekW Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 mało piasku to jeszcze na zalane dziury sypią grysik, wszystko byśmy się nie patrzyli przed siebie tylko na drogę. I dlaczego są wypadki ja nie wiem ,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Świetny pomysł poprostu :|Mimo, że mamy pełno dziur to jeszcze piasek... idiotyzm :| Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Nakręciłem dziś ok. 100 km po Warszawie i okolicach. Strasznie dużo piachu spotykałem przy dojazdach do skrzyżowań, a przecież tam najczęściej zachodzi potrzeba ostrego hamowania. :) Odpowiednie służby powinny ten piach czym prędzej pousuwać, a - jak widać - w kulki sobie lecą, wydając tym samym jednoznaczne świadectwo o sobie [czytaj: o swojej bezgranicznej głupocie]. :buttrock: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Nakręciłem dziś ok. 100 km po Warszawie i okolicach. Strasznie dużo piachu spotykałem przy dojazdach do skrzyżowań, a przecież tam najczęściej zachodzi potrzeba ostrego hamowania. :) Odpowiednie służby powinny ten piach czym prędzej pousuwać, a - jak widać - w kulki sobie lecą, wydając tym samym jednoznaczne świadectwo o sobie [czytaj: o swojej bezgranicznej głupocie]. :banghead: a co dopiero jak jest budowa w poblizu, maaasaaakraaa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Nakręciłem dziś ok. 100 km po Warszawie i okolicach. Strasznie dużo piachu spotykałem przy dojazdach do skrzyżowań, a przecież tam najczęściej zachodzi potrzeba ostrego hamowania. :) Odpowiednie służby powinny ten piach czym prędzej pousuwać, a - jak widać - w kulki sobie lecą, wydając tym samym jednoznaczne świadectwo o sobie [czytaj: o swojej bezgranicznej głupocie]. :buttrock: Też zrobiłem dziś ponad 100 km po Wawce i okolicach (Radość, Wawer, Wilanów) ale piasku jakoś nie spotkałem. A jako "młodzian" na moto jestem na to bardzo uczulony. Jedynie na Modlińskiej, ale tam jest remont nawierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Rzeczywiście dobry sposób na ochrone dróg przed upałami :) Może za dużo piasku służbom drogowym z akcji "zima" zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Może za dużo piasku służbom drogowym z akcji "zima" zostało?To już sprawa wyjaśniona w takim razie :) :buttrock: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Mnie rozluźniła taka sytuacja w innym miejscu. Otóż na ul. Odlewniczej, gdzie zdaje się prawko na motocykl, przy samym wjeździe i wyjeździe z ośrodka na ichniejszej ślicznej kostce jest piach. Brawo WORD, brawo!!! :crossy: Nic, tylko ktoś, kto już kończy egzamin i wjeżdża do ośrodka, żeby się wyłożył i wtedy po jabłkach...dzizas, co za kraj... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi