Skocz do zawartości

1-wsza kolizja

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Piękne sobotnie po południe, zatem czas wyruszyć na działke :icon_rolleyes:

Idę po pojazd. Jadę sobie młynarską w dół dojezdzam do skrzyżowania (mająć pierwszeństwo przejazdu) a tu nie wiadomo skąd wyrosła przede mną czerwona "Beta" , no to po hamulcach ale chwilka i pach wywaliłam w bok, dobrze że z przodu , przeleciałam przez maske i upadłam na jakże "miękki" asfalt.

Koleś odjechał kawałek , zatrzymał sie wysiadł i podszedł do mnie, ja już wstałam z ogromnym bólem nogi, stłuczone mocno kolano mam i kilka siniaków.

Kur...czę....jedzie sob ie człowiek spokojnie i przepisowo a tu masz...

Ech, bezpiecznego sezonu życzę

A ! dzień po mnie jakiemuś chłopakowi wyjechało tak samo jak mi "Tico" tylko że chłopak nie miał tyle szczęścia bo trafił do szpitala a skuter do kasacji, przekichane

a tekst "bo ja nie widziałem" przyprawia mnie o......o bół głowy....

Pozdrawiam

Sandra

ja już wstałam z ogromnym bólem nogi, stłuczone mocno kolano mam i kilka siniaków.

Kur...czę....jedzie sob ie człowiek spokojnie i przepisowo a tu masz...

Ch..j blady i w dodatku ślepy z tego buca :icon_mrgreen: . Dobrze, że nic Ci nie jest poważniejszego. Ale jak możesz, jedź do szpitala prześwietlić to kolano / nogę - z kolanami nie ma żartów, to cholernie ważny i cholernie delikatny staw. Mam też nadzieję że wezwałaś policję, żeby się ku..s nie wykręcał potem sianem :icon_rolleyes: .

Zdrowiej szybko i daj znać co dalej ze sprawą.

pozdrawiam, wyrazy współczucia

LYsY

Sandra

Zdrowiej szybko i koniecznie jedź do lekarza. Z kolanami nie ma żartów.

LYsY

Trochę ostrożniej z tymi bluzgami - nawet jak są wykropkowane - koleżanka Sandra to jeszcze nie jest pełnoletnia o ile dobrze pamiętam tak więc looz

Pozdrawiam

-------------------------------------------

Polfa Grodzisk 1%

Byłam w szpitalu, prześwietlili mi kolano i wszystko z nim ok :icon_mrgreen:

"Pietra" jestem już pełnoletnia :icon_razz:

Dziekuje wszystkim i pozdrawiam

Co nie znaczy, ze mozna sie do kobiety w ten sposob zwracac :icon_rolleyes:

Zycze szybkiego zagojenia siniakow ;)

No i wyszło że Łysy nie potrafi się do kobiet ładnie odzywać - hihi - Wojtek tylko się na mnie nie obrażaj.

Sandra - to ten czas jednak szybko leci - jak się logowałaś pierwszy raz to miałaś 16 lat - qrde to już 2 lata

Dalej na skuterze śmigasz jak widzę - a prawko na moto kiedy robisz?

Pozdrawiam

-------------------------------------------

Polfa Grodzisk 1%

Sandrasf mowie ci z własnego doświadczenia że teraz kolano ci będzie przewidywać zmiany pogody, a to nie jest miłe...zdrowiej..

A ! dzień po mnie jakiemuś chłopakowi wyjechało tak samo jak mi "Tico" tylko że chłopak nie miał tyle szczęścia bo trafił do szpitala a skuter do kasacji, przekichane

Ten chłopak do szpitala tylko na obserwacje pojechał(własnie z nim gadałem), tak że nie ma strachu...a jego pojazd faktycznie...na części..szkoda... :icon_rolleyes: