sandrasf Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Piękne sobotnie po południe, zatem czas wyruszyć na działke :icon_rolleyes: Idę po pojazd. Jadę sobie młynarską w dół dojezdzam do skrzyżowania (mająć pierwszeństwo przejazdu) a tu nie wiadomo skąd wyrosła przede mną czerwona "Beta" , no to po hamulcach ale chwilka i pach wywaliłam w bok, dobrze że z przodu , przeleciałam przez maske i upadłam na jakże "miękki" asfalt.Koleś odjechał kawałek , zatrzymał sie wysiadł i podszedł do mnie, ja już wstałam z ogromnym bólem nogi, stłuczone mocno kolano mam i kilka siniaków. Kur...czę....jedzie sob ie człowiek spokojnie i przepisowo a tu masz... Ech, bezpiecznego sezonu życzę A ! dzień po mnie jakiemuś chłopakowi wyjechało tak samo jak mi "Tico" tylko że chłopak nie miał tyle szczęścia bo trafił do szpitala a skuter do kasacji, przekichane a tekst "bo ja nie widziałem" przyprawia mnie o......o bół głowy.... PozdrawiamSandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 ja już wstałam z ogromnym bólem nogi, stłuczone mocno kolano mam i kilka siniaków. Kur...czę....jedzie sob ie człowiek spokojnie i przepisowo a tu masz... Ch..j blady i w dodatku ślepy z tego buca :icon_mrgreen: . Dobrze, że nic Ci nie jest poważniejszego. Ale jak możesz, jedź do szpitala prześwietlić to kolano / nogę - z kolanami nie ma żartów, to cholernie ważny i cholernie delikatny staw. Mam też nadzieję że wezwałaś policję, żeby się ku..s nie wykręcał potem sianem :icon_rolleyes: . Zdrowiej szybko i daj znać co dalej ze sprawą. pozdrawiam, wyrazy współczuciaLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Sandra Zdrowiej szybko i koniecznie jedź do lekarza. Z kolanami nie ma żartów. LYsYTrochę ostrożniej z tymi bluzgami - nawet jak są wykropkowane - koleżanka Sandra to jeszcze nie jest pełnoletnia o ile dobrze pamiętam tak więc looz Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 najwazniejsze z tego wszystkiego żeś cała :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Sandra, no co zrobic....mi co chwile ktos zajezdza, wyjezdza.....Cale szczescie,ze nic sie nie stalo....btl taki tydzien,ze dwie dziewczyny...ech, szkoda gadac..No nic.....jestes cale...i z tego sie cieszmy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Współczuje ci naprawdę , a o kolano zadbaj i wylecz w 100%. Jak zwykle wina lezy po stronie katamaranu :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Dobrze Sandra że to tak się stało a nie inaczej... Wracaj do zdrowia, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Byłam w szpitalu, prześwietlili mi kolano i wszystko z nim ok :icon_rolleyes: "Pietra" jestem już pełnoletnia :icon_mrgreen: Dziekuje wszystkim i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Byłam w szpitalu, prześwietlili mi kolano i wszystko z nim ok :icon_mrgreen: "Pietra" jestem już pełnoletnia :icon_razz: Dziekuje wszystkim i pozdrawiam Co nie znaczy, ze mozna sie do kobiety w ten sposob zwracac :icon_rolleyes: Zycze szybkiego zagojenia siniakow ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 No i wyszło że Łysy nie potrafi się do kobiet ładnie odzywać - hihi - Wojtek tylko się na mnie nie obrażaj. Sandra - to ten czas jednak szybko leci - jak się logowałaś pierwszy raz to miałaś 16 lat - qrde to już 2 lata Dalej na skuterze śmigasz jak widzę - a prawko na moto kiedy robisz? Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta_CBRf3 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Puszkarze i tyle.... większy czuję sie silniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 No tak kurde faktycznie tyle czasu na forum już :icon_rolleyes: skuterkiem rok śmigam a aktualnie robie na autko prawko a po tym na moto, tylko pieniadze uzbierać trzeba ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Wspolczuje, ale i tak mialas wiecej szczescia ode mnie.... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Wiem czytałam własnie, wracaj szybko do zdrowia :* Edytowane 25 Lipca 2006 przez sandrasf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamońAMAtoR Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Sandrasf mowie ci z własnego doświadczenia że teraz kolano ci będzie przewidywać zmiany pogody, a to nie jest miłe...zdrowiej.. A ! dzień po mnie jakiemuś chłopakowi wyjechało tak samo jak mi "Tico" tylko że chłopak nie miał tyle szczęścia bo trafił do szpitala a skuter do kasacji, przekichane Ten chłopak do szpitala tylko na obserwacje pojechał(własnie z nim gadałem), tak że nie ma strachu...a jego pojazd faktycznie...na części..szkoda... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi