mmatteuszz Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 jaki powinien byc luz miedzy tlokiem a cylindrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 przeszukaj forum byl kiedys taki temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Luz powinien byc okolo 0,04 mm . Podobnie jak w innych silnikach 2t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 W każdym razie nie powinien '' dzwonić '' jak sie nim porusza :icon_rolleyes: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 zamowilem tlok do dt za 120zl ;/ ponoc nie ma vertexow ani proxow do takiej pojemnosci ;| co wydaje mi sie dziwne. czyli 0.04 powinien byc luz? moze jak bede mial tlok to pojde razem z nim do zrobienia szlifu. bedzie chyba bezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Mało możliwe żeby nie było Vertexa do DT. Kiedyś jak robiłem w swoje DT remont to facet miał na miejscu w serwisie w Łodzi tłok który bardzo chciał mi sprzedać. Tylko szkoda mi było wywalać 450zł za tłok... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 nienabijajac jeszcze jednego tematu male pytanie. ile trzeba docierac maszynke po kapitalnym remoncie. dodam ze mam tuleje zeliwną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Mało możliwe żeby nie było Vertexa do DT. Kiedyś jak robiłem w swoje DT remont to facet miał na miejscu w serwisie w Łodzi tłok który bardzo chciał mi sprzedać. Tylko szkoda mi było wywalać 450zł za tłok...pzdr 485-500 kosztuje do mojego, pewnie Pan o nazwisku B.......k chciał go wcisnąć ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 I tu Cie zaskoczę, nie był to Pan B***** :biggrin: Na Gdańskiej jest taki sklep, nazywa się chyba Fun Bike... P.S. Do Pana B... nie zaglądam nawet. pzde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Docieranie takiego normalnego cylindra jaki masz to 500km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 I tu Cie zaskoczę, nie był to Pan B***** :biggrin: Na Gdańskiej jest taki sklep, nazywa się chyba Fun Bike... P.S. Do Pana B... nie zaglądam nawet. pzde wiem o kim mowa, ale żeby aż tyle tam chcieli ? boshe ja tam takie upusty dostaję że mała głowa Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi