Hun996 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 A nich mi ktoś teraz powie że Honda VFR to tylko motocykl na asfalt :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 O nie Hun - ten motocykl jest do wszystkiego. Al enajlepszy jak robisz umiarkowana piz.e ogien. Pozdr. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Co tu opisywać :clap:Ruszyliśmy rano, powalczyliśmy z ruchem wahadłowym na trasie do Łomży. W Różanie obejrzeliśmy jeden fort nieźle całkiem zachowany (+ schrony z 1939 roku), choć ze sladami walki w 1939 roku. Potem podjechaliśmy do drugiego, gdzie mieściła się masa firm i właściwie nie było co oglądać, w trzecim, najlepiej zachowanym, mogielnik odpadów radioaktywnych, więc też nie za wiele.Potem do Łomży - trochę krążenia i trafienie. Małolaty to już chyba świata poza komputerami nie widza - pytlaiśmy takich jednych, czy są jeszcze jakieś obiekty na terernie fortu, gdzie sie bawili, a oni stwierdzili, ze nie. tymczasem były ;)Wleźliśmy do takiej poterny, która okazała się podziemnym przejściem ze skarpy do przeciwskarpy - wszędzie czysto i nawet złomiarze nie zdążyli wszystkiego ukraść. Połaziliśmy, popatrzyliśmy na ślady po użyciu artylerii, matetriałów wybuchowych i broni automatycznej i pojechaliśmy na trzeci fort. Tam już wszystko pozamykane, bo ktoś to kupił i próbuje coś z tym zrobić. Najwięcej emocji dostarczyła droga do tego fortu - aż strach się bać - same piachy i koleiny wyżlobione w glinie. Aż zrobiliśmy zdjęcia z cyklu "Luftwaffe na lotniskach polowych" :(Potem przez Ostrów do domu, przy czym ja odbiłem na Brok, żeby nie tłuc się przez nielubianą przeze mnie trasę białostocką. Około 16.00 byłem w domu. Edytowane 31 Lipca 2006 przez Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 A tu zdjęcia VFR off road:http://www.bikepics.com/pictures/647114/http://www.bikepics.com/pictures/647115/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi