Hubert Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Chyba trzeba byłoby się gdzies przejechać :icon_rolleyes:W sobotę ruszamy z Hunem na trasę:Różan - dawne przedmoście, 3 forty ceglano-ziemne, Piątnica - tzw twierdza Łomża, 3 forty betonowo-ziemne, w 1 mogilnikNowogród - punkt oporu z 1939, kilka schronów ciężkich ( jak w Jastarni ) Wyjazd w sobotę o 8.00 spod Boldoru. W sobotę, bo w niedzielę straszą jakimś deszczem (wreszcie!), o 8.00, żeby zdążyć pojechać przynajmniej w jedną stronę przed upałami, które nie odpuszczają.Wyjazd typy: dojazd, latarki w łapy, łażenie, jazda kawałek dalej, łażenie. Łącznie padnie jednak około 400 km.Jacyś chętni?PozdrawiamHubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 :icon_rolleyes: PRACUJĘ... no comment :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 :icon_rolleyes: PRACUJĘ... no comment :icon_mrgreen: . Na przyszłość Vlaad zamieści grafik miesięczny kiedy pracuje i będziemy z wyprzedzeniem dobierać terminy jednodniówek w soboty albo w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 a jakie drogi ? znaczy się - czy asfaltowe ? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 No i nie jest tak źle jak myślałem... Udało mi się zamienić dyżur dzienny na... nockę (czyli od 22.00). Musiałbym wrócić ok 18.00, żeby odpocząć i doprowadzić się do ładu przed dyżurem, bo muszę wyść do roboty ok 21.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 drodzy koledzy i koleżanki sledze temat i jesli nie trafi mi sie Cracow w weekend sie zabiaram z wami !pozdrawiam na koń ! na koń ! :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Na 18.00 powinienneś wyrobić bez probelmu. Prawde powiedziawszy, to dobrze, że napisałeś, bo zaczynałem już sprawdzać prognoze pogody i kombinować, czy nie uda się jednak przesunąć na niedzielę wyjazdu. A to wszystko dla Ciebie, Vlaad :icon_rolleyes: Zatem sobota juz na amen.Ola - jeśli chodzi o drogi, to zasadniczo będą asfalty :icon_mrgreen: Do fortów prowadziły zawsze bite drogi, więc generalnie nie powinno być problemu. Z Nowogrodem to się raczej nie wyrobimy - tam mogłoby być różnie, gdyż schrony bojowe generalnie były ukrywane, więc i z dojazdem sa problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slajder Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) :icon_razz: PRACUJĘ... no comment ;) . postuluję o natychmiastową zmianę avatara dla Vlada, ze względu na sprzeczność stwierdzeń :icon_mrgreen: a w temacie ,to ja niestety z ciężkim bólem serca znów odpadam :icon_rolleyes: ,ale może się przynajmniej zobaczymy bo koło 15 będę wracał z Mazur przez Łomżę, więc kto wie Edytowane 26 Lipca 2006 przez sly11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 postuluję o natychmiastową zmianę avatara dla Vlada, ze względu na sprzeczność stwierdzeń ;)No to co proponujesz Sylwek na mój avatar? Zresztą w ramach pokuty sam coś wygrzebię :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 może się przynajmniej zobaczymy bo koło 15 będę wracał z Mazur przez Łomżę Małe szanse. 15-a to czas sjesty, będziemy sie studzić w jakiejś poternie albo kaponierze. A asfalt - może być . . . kawałek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 28 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 No dobra. Reasumując:wyjazd jutro 8.00, sobota, Boldor. Skład:HunjaVlaadmoże Wiedźma (ups, Babajaga)może Zibiano. Latarki i woda wyposażeniem obowiązkowym.Uprasza się o punktualne przybycie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 No to co proponujesz Sylwek na mój avatar? Zresztą w ramach pokuty sam coś wygrzebię ;) .No i się ukarałem avatarem. No jak Sylwek? Może być, czy ma być jeszcze większy hardcore? ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slajder Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 czy ma być jeszcze większy hardcore? ;) . wiesz Włodek jak widze tego pana, to słowo hardcore, nabiera właściwego akcentu :P pokuta spełniona,gorszej kary nie mogłeś na swoją sympatyczną osobę nałożyć. :P a propos mam nadzieję że wypadzik wam się udał ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Wypadzik udał się znakomicie. Trochę gorąco było, ale jakoś daliśmy radę. Największe wrażenie zrobiły na mnie forty w Łomży. Pewnie dlatego, że dostepne były podziemne korytarze. Długie, zimne ( :) ) i nie zasyfione. Zresztą pewnie Hubert jak zwykle coś naskrobie, więc nie będę wychodził przed orkiestrę (czytaj szefa :biggrin: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 a ja nie dalem rady :biggrin:teraz żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi