Sylwek_GSi Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Te 5200 to chyba do negocjacji... sam wczoraj sprzedałem swojego GS'a również z '92 za 4800 zł!!! :icon_mrgreen: Przyznam że ta cena mnie jak najbardziej satysfakcjonuje, tym bardziej że w niedziele wyjezdzam za granice na dwa miechy i nie chciałem aby przez ten czas moto samotnie stało w garażu... dzięki temu że znalazł się konkretny nabywca moto będzie jeździło i cieszyło kogoś a ja sam poszukam sobie za granicą (w Niemczech) czegoś nowego - mocniejszego!!! :icon_rolleyes: zgadza sie mozna negocjować + - 500 zł :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Już sprzedałeś swoje moto panas ? ? ? [przepraszam za OT] Chyba nie jeździłeś na nim za długo... GS 500 '92 za 5200... hmm... no pewnie, że do negocjacji. Nawet do 4500 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarus Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 To jaka w końcu była by ostateczna cena :icon_mrgreen: 4500 ? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 5000 przeciez pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Już sprzedałeś swoje moto panas ? ? ? [przepraszam za OT] Chyba nie jeździłeś na nim za długo... GS 500 '92 za 5200... hmm... no pewnie, że do negocjacji. Nawet do 4500 ! No tak z 5 michów pojeździłem... kupiłem swojego GS'a w październiku 2005 a sprzedałem w lipcu!!! Decyzje co do sprzedaży podjąłem głównie dlatego że wyjeżdzam i nie chce aby moto stał bezczynnie, oddałem go w dobre ręce bo kuzynowi który wie co i jak!!! W krótce musiałbym z resztą włożyć w niego troche kasy a po co dokładać lepiej odłożyć gotówke i rozejrzeć się za czymś innym!!! :icon_mrgreen: Po za tym chce coś młodszego... jak znajde to wtedy już dłużej potrzymam!!! :icon_rolleyes: PS. Nie będę ukrywał że było mi troche szkoda ale w zaistaniałej sytuacji musiałem odstawić na bok wszelkie sentymenty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Kupiłem go za 5000 motorek jest naprawde warty tych pieniedzy na ten rocznik stan jest idealny . jak na razie jestem zadowolony , zobaczymy jak bedzie sie sprawowal za jakis czas To wpadnij się pochwalić maszyną, jestes prawie mój "ziomal", z Kobyłki masz kilka kilometrów :-). Na zdjęciach prezentuje się nieźle, nawet po lekkim "tjuningu" - polerowane pokrywyboczne, lusterka itp. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi