ptasiorr Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Gratuluje!! :) ;) P.S.foty nie śmigają:/pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Dzięki za gratulacje. Ten pieprzony bikepics nie chce przyjmować zdjęć. Jak znacie to podajcie jakiś inny serwer na który bede mógł wrzucuć. P.S Ten komputer doprowadza mnie do k*rw**y :) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Dzięki za gratulacje. Ten pieprzony bikepics nie chce przyjmować zdjęć. Jak znacie to podajcie jakiś inny serwer na który bede mógł wrzucuć. P.S Ten komputer doprowadza mnie do k*rw**y :) ;) ;) bo moze za duza rozdzielczosc zdjecia i trzeba je zmniejszyc do odpowiednio podanej na stronce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 No właśnie nie bo wczoraj wrzuciłem te zdjęcia (miały po 2000 na ileś tam) teraz je zmniejszyłem do 640 na 480 i też nie wchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 www.imageshack.us tutaj wrzucaj !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Gratuluje YAKUZY. Milego rwania gleby zycze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 bo moze za duza rozdzielczosc zdjecia i trzeba je zmniejszyc do odpowiednio podanej na stronce... Moze poprostu fotosik.pl :) mozesz na miejscu zmienić rozdzielczość etc. (a do zmieniania rozdzielczości polecam IrfanView-mało waży-zajebiste narzędzie):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Dzięki TIJO - fotki: http://img228.imageshack.us/my.php?image=dscf0971sso1.pnghttp://img239.imageshack.us/my.php?image=dscf0977scy0.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Powiem tyle sprzecik zaj****y :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Gratulacje, witam w klubie. Blue RULEZ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Gratki.Jeszcze pytanko dlaczego kupiłeś takiego"taniego" sprzęta,miałeś brać jakiegoś 4suwa za około 15 paczek,a tu tylko YZ 125 :) ,i nie rozumiem drugiego Ty ją sprzedajesz już :> ,bo na allegro stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Wiem tak miało być. Miał być 4T 250 z 2005r. ale życie sie tak ułożyło że w rodzinie były bardzo duże problemy finansowe i ponad połowa kasy poszła na spłate długów. Ale ciesze sie z tego co mam. A co do aukcji to nie mam pojęcia dlaczego nadal jest na allegro, to już 2 tygodnie mijają odkąd ją kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmmm Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) Gratulacje! Po co są te blaszki na dyfuzorze?? :) Edytowane 24 Lipca 2006 przez maciekmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Po co są te blaszki na dyfuzorze??Po to aby tuby nie wgiąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 No teraz jak fotki widze to już w ogóle super gratki ! :) Fajnie było by się kiedyś spotkać na jakiś zawodach CC - Yakuza Team! heheheh ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi