lukimaster Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Szczere gratulacje !!!Ps. Tylko z przezwyczajenia oleju do benzyny nie dolewaj :)Pozdr. i miłego śmigania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 W sumie jak najbardziej dobrze robisz. Ja po 251 miałem gpz 500. Trzeba tak a nie inaczej żeby się wjeździć się i zetrzeć z inną technologią. Zarabiamy tak a nie inaczej i mamy to na co nas stać. Grunt to to, że potrafimy się odnaleźć i chociaż po części wybobyć w jednośladzie swoją osobowość!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 moto w porządku,i jak na ten rocznik to chyba dobrze wyglada?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzabor Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Miłej jazzdy na gs :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Gratulacje, dobry wybór, bo moto w miare tanie w eksploatacji, więc pasuje idealnie na studenta kieszeń :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Ta suza bedzie miala u mnie jak u pana Boga za piecem ;) A jak na rocznik 90 jest w bdb stanie, ci co ze mna byli nie mogli sie napatrzec :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majara Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 He he, gratulacje ja zakupiłem podobny sprzet do Twojego zaledwie wczoraj...musze go doprowadzic do perfekcji i bedzie git :) ;) miłej jazdy :wink: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi