Jako Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 No i jak się czasami nie wk****ć na niektórych gamoni - sam jeżdżę motorem i czasami narzekam na samochodziarzy, ale staram się uważać. Dziś jechałem swoim samochodem i na rondzie na Wale Miedzyszyńskim o mało co nie walnąłem kolesia na moto (chyba na Hondzie Magna) - objeżdżałem rondko dookoła i wracałem w stronę Otwocka a koleś jechał od centrum i wpakował mi się prosto pod maskę . Na szczęście jechałem wolno i zdążyłem wyhamować . gość zamiast pokazać jakiś gest przepraszający jeszcze zaczął coś do mnie wykrzykiwać - miałem ochotę wyjść i mu do...... . Jak widać i wśród nas jest kilku dupków , którzy mają wszystkich dookoła za nic. Następnym razem chyba nie będę hamował.... :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 wiem co czules...ja tez sie dzisiaj wku**wilem na "motocykliste". Bylem nad jeziorkiem i jakas lala poprosila zebym ja przewiozl-ladna byla no to czego nie :icon_exclaim: -oddalem kurtke, kaski mialem dwa i ogien. Jade sobie taka fajna waska asfaltoweczka przez las-niezbyt szybko, bo wokol mnostwo ludzi sie krecilo i nagle wyjezdza mi palant cxem-bez kasku, nagrzany-pasazer tak samo-jeszcze piwo pil siedzac z tylu...-ominalem( poraz kolejny swiadomie wykorzystywany przeciwskret ratuje mi dooope). Tak, tak dostali wpier**l- obydwoje, pasazer za pyskowanie i tez za glupote. W stosunku do takich inny srodek by nie pomogl. Noi uslyszalem tekst-co to za motocyklista, ze tak sie zachowuje w stosunku do innych. Nie zaluje. Ale wlasnie przez takich obrywa sie nam-porzadnym.pzdrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 nie którzy nie dorośli chyba do motocykla, a bardziej to po prostu nie potrafią się zachować, myślą że jak mają motocykl to mogą nie wiadomo co. więcej niż inni bo on sobie jakis motocykl kupił i jest kozak.To już nie jest członek tak lubianej przeze mnie braci motocyklowej. Ale wszedzie muszą się tacy znaleźć niestety.. :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 w takich przypadkach pozwolmy dzialac naturze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 dobra, a teraz czekamy na temat:'znowu puszkarze... wjeżdżałem na rondo' :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 No cóż miejmy nadzieje że naturalna selekcja się nimi zajmie!!nielubie takich sytuacji!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 ... oddalem kurtke, kaski mialem dwa i ogien... Zawsze wozisz ze sobą zapasowy kask? Przewidujący jesteś :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Zawsze wozisz ze sobą zapasowy kask? - nie wzialem kumpla nad jeziorko-stad mialem 2 kaski....tylko kutke jedna, bo druga skora zostala w Lublinie...taki przewidujacy to ja nie jestempzdrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparki Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 znam rondo o ktorym mowa i nie bardzo rozumiem jak jechales i skad wziol sie motocyklista ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jako Opublikowano 23 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) do Sparki jechłem od strony Otwocka i na rondzie gdzie wał przechodzi w dwa pasy zawracałem zpowrotem do Otwocka Edytowane 23 Lipca 2006 przez Jako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 znam rondo o ktorym mowa i nie bardzo rozumiem jak jechales i skad wziol sie motocyklista ???? Noo ... ch* wie skąd Oni się biorą :banghead: :) ;) ;) :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 - nie wzialem kumpla nad jeziorko-stad mialem 2 kaski....tylko kutke jedna, bo druga skora zostala w Lublinie...taki przewidujacy to ja nie jestempzdrrto pochwal sie nad ktorym jeziorem byles :) bo ja tez bylem nad jeziorem w okolicach Lublina i nic nie przewiozlem ani nie przele.... tzn nie zapoznalem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Motocyklista zawsze przejeżdża pierwszy...;)Ryży Koń - nareszcie jakiś porządny avatar :) . Wcześniej musiałem przewijać stronę, żeby nie dostać rozstroju nerwowego ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 No i jak się czasami nie wk****ć na niektórych gamoni - sam jeżdżę motorem i czasami narzekam na samochodziarzy, ale staram się uważać. Dziś jechałem swoim samochodem i na rondzie na Wale Miedzyszyńskim o mało co nie walnąłem kolesia na moto (chyba na Hondzie Magna) - objeżdżałem rondko dookoła i wracałem w stronę Otwocka a koleś jechał od centrum i wpakował mi się prosto pod maskę . Na szczęście jechałem wolno i zdążyłem wyhamować . gość zamiast pokazać jakiś gest przepraszający jeszcze zaczął coś do mnie wykrzykiwać - miałem ochotę wyjść i mu do...... . Jak widać i wśród nas jest kilku dupków , którzy mają wszystkich dookoła za nic. Następnym razem chyba nie będę hamował.... ;) I wszystko jasne. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi