jurjuszi Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 PZU można załatwić listem poleconym, nie trzeba się fatygować.Urząd Miasta też można. Wysyłasz oświadczenie poleconym za potwierdzeniem odbioru wraz z kopią umowy i luzik. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 A no widzisz, i jesteś wtedy 5,50pln do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 WITAM!!! WSZYSTKICH po długiej przerwie szkoda że w takim temacie ale to na początek widze duzoooo tu nowości. Ja nie miałem takiego przypadku chociaż z własnej głupoty(niewiedzy i kitu nawciskanego przez urzędniczke) zapłaciłem karę 500 zł za przerwe w OC. I tutaj można się tłumaczyć, pisac prośby,podania a zapłacić trzeba.... Też jakie miałem zdziwko jak przyszedł dokument poleconym z warszawy....firma windykacyjna...ale komu musiales to zaplacic? gliniarze sprawdzili?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi