damian-kmx Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 ale to wywaliles wate z tej koncowki czy te blaszki z tej "gruchy"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) Blache i wogole wszystko co bylo w tej grubej czesci dyfuzora :buttrock: Edytowane 22 Września 2006 przez ,ichal_dh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 ale to go musiales rozciac tak???? to wata tez jest w dyfuzorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 ww derbi kolega mial wate w dyfuzorze no i musisz rozciac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Musisz to ladnie rozciac a potem oddac do jakiegos spawacza chyab ze sam umiesz spawac bo ja oddalem do znajomego i mi ladnei pospawal tylko musze go jeszcze pomalowac zeby nie rdzewial :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Ja miałem przyjemność bebeszenia dyfuzara w yamaszce areox. Po tym zabiegu moto nie stało sie zbyt głośne a jednak osiągi dały sie we znaki. Nie wiem czy prędkość wzrosła (linka urwana) w każdym razie przyspieszenie na pewno sie poprawiło. W tłumiku zostawiłem właśnie wate która była na obrzeżach za metalową siatką. Teraz wata działa jako tłumik bo jak wiadomo spaliny wygłuszają sie na owej wacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi