harnas Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 witam, mam wielką prośbę,potrzebuję solidnej porady jaki motor kupić. Tak naprawde to chce go kupić mój dobry kumpel, ja posiadam yamahę royal stara, ale na temat ścigaczy nie mam wielkiej wiedzy. cena ok 15000, ale on chciałby zeby i poszaleć ale też wyjechac w podróż turystycznie. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG x] Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 a jakie doswiadczenie ma kolega?? Ja polecam Honde F4 albo Yzf 600 Thundercat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Polecam hondę cbr 1100 XX.Jeśli ma to być na pierwszy motocykl to idealnie się nadaje. Proponuję żebyś zbadał archiwum za pomocą opcji SZUKAJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 witam, mam wielką prośbę,potrzebuję solidnej porady jaki motor kupić. Tak naprawde to chce go kupić mój dobry kumpel, ja posiadam yamahę royal stara, ale na temat ścigaczy nie mam wielkiej wiedzy. cena ok 15000, ale on chciałby zeby i poszaleć ale też wyjechac w podróż turystycznie. :biggrin: no właśnie nie za wielkie i myślę że na początek cos ok 600-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 CBR CBR CBR :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 no właśnie nie za wielkie i myślę że na początek cos ok 600-ki Polecam Honde CBR 600 lub Suzuki GSXR 600 !!! Niedługo sam bede zmieniał swojego GS'a na jakąś 600-etkę i osobiście koncentrował bedę się na tych modelach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi