mikitl Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Mnie cala akcja wyniosła ok 250zl + tylny kapec ktory przestal istniec na prawej krawedzi :icon_mrgreen: 14 sierpien wstepnie jest ok, ale zawsze moze mi cos wyskoczyc, ja tak myslalem zeby zapodac 4.08 zobaczyc zawody w weekend i jeszcze w poniedzialek zostac na treningu . . . To Bylby prawdziwy Racing Weekend :icon_rolleyes: Jakby kto , co to piszcie w tym temacie a potem sie zgadamy co do szczegolów wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Ty to masz głowę! Nie wiem jeszcze jak bym wytrzymał taki maraton, ale pomysł jest świetny :icon_rolleyes: Pytanie tylko czy pozwolili by nam zostać z namiotami z niedzieli na poniedziałek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaTL Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Mysle ze bez problemu - ekipa z Motomaru byla tam wczoraj juz od niedzieli i nikt nie furczal, w koncu jestes klientem :icon_mrgreen: A klient nasz Pan :icon_rolleyes: PS - to pisalem ja - mikitl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 ja tak myslalem zeby zapodac 4.08 zobaczyc zawody w weekend i jeszcze w poniedzialek zostac na treningu . . . To Bylby prawdziwy Racing Weekend Myślałem zeby tak zrobić , pytanie czy na torze bedzie można zostac na noc . Niedaleko toru mieszka Tomek B12, nasz wierny kompan.Jezeli nocleg na torze nie wypali to może kawalek trawnika u Tomka zajmiemy?! Bandzior pewnie w tej sprawie mogłby coś ustalić. Termin 14 .08, zacheca , bo jest to długi weekend , ale wywlić 300 zlotych na jedno popołudnie... hmm . Lepiej polączyć to z zawodami i wyhaczyć superowy weekend na torze.Piszcie jak to widzicie,pomysl latwy do zrealizowania.Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Myślałem zeby tak zrobić , pytanie czy na torze bedzie można zostac na noc . Niedaleko toru mieszka Tomek B12, nasz wierny kompan.Jezeli nocleg na torze nie wypali to może kawalek trawnika u Tomka zajmiemy?! Bandzior pewnie w tej sprawie mogłby coś ustalić. Termin 14 .08, zacheca , bo jest to długi weekend , ale wywlić 300 zlotych na jedno popołudnie... hmm . Lepiej polączyć to z zawodami i wyhaczyć superowy weekend na torze.Piszcie jak to widzicie,pomysl latwy do zrealizowania.Pozdro!!!Tomek, jak wiemy, jest obecny na forum, proponuje wszelkie sprawy noclegowo-namiotowe ustalać bezpośrednio z nim. z tego co mi wiadomo, w drugiej połowie sierpnia jedzie na urlop. PS.do Tomka z toru wcale tak niedaleko nie jest ;) Mnie cala akcja wyniosła ok 250zl + tylny kapec ktory przestal istniec na prawej krawedzi :flesje: jednak liter-V-power na rantach zrobic swoje musi :icon_razz: ta rejsingowa guma miękka była, ale chyba warto bylo dla takiego czasu ;) kiedy licencje? :icon_razz: :icon_mrgreen: termin 14 sierpnia bylby super, bo raz - 15 sierpnia jest wolny i wiekszosc firm robi sobie dlugi weekend pomysł zacny. aczkolwiek niewykluczone, że nie tylko my wybierzemy taką opcję :icon_rolleyes: Edytowane 25 Lipca 2006 przez Bandzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mamut Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Myślałem zeby tak zrobić , pytanie czy na torze bedzie można zostac na noc . Niedaleko toru mieszka Tomek B12, nasz wierny kompan.Jezeli nocleg na torze nie wypali to może kawalek trawnika u Tomka zajmiemy?! Bandzior pewnie w tej sprawie mogłby coś ustalić. Termin 14 .08, zacheca , bo jest to długi weekend , ale wywlić 300 zlotych na jedno popołudnie... hmm . Lepiej polączyć to z zawodami i wyhaczyć superowy weekend na torze.Piszcie jak to widzicie,pomysl latwy do zrealizowania.Pozdro!!! Pomysł niezły, tyle tylko od 13.08.2006 nie będzie mnie w Polsce, więc z trawnika nic nie wyjdzie. Bandzior ma rację.Szacunek :) Mamut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Plan się pomalutku wyłania z odmętów niepewności. Dostałem urlop więc wyjazd na tor w dniach 4-6.08.2006 został przyklepany. Myślę że zostanę też na poniedziałkowym treningu. Moje pytanie więc do bywalców toru: czy ktoś z was Miki, Bandzior... będzie na tej rundzie?? Bardzo chciałbym pojeździć za kimś doświadczonym. Termin w długi wekend odpada z kilku powodów:1. praca2. niewątpliwy tłok z powodu długiego wekendu właśnie.3. BO TAK ;) :cool: Liczę na waszą pomoc bo zielony jak trawka na wiosnę jestem w materii wyścigów.Oczywiście z chęcią zobaczę jeszcze inne szczecińskie twarze w ten wekend.Co wy na to? Podaję swój nr tel: do ustalania detali wyjazdu 508377820 ;) Zobaczymy co da się z VTR i łącznika pomiedzy kierownicą a podnóżkami wycisnąć. :) Pozdro. Mikoch Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Zobaczymy co da się z VTR i łącznika pomiedzy kierownicą a podnóżkami wycisnąć. :cool:poniedziałek 07-08 dość prawdopodobny, co do rundy zobaczymy.wreszcie mam okazję jakoś odwdzięczyć się Tobie za marzec ;) super, że się zdecydowałeś, oby pogoda dopisała ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 29 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 No to zacnie ze mamy juz 1 chetnego ;) Problemem moze byc tylko poruszanie sie na terenie toru w sobote, poniewaz trzeba miec przepustki a te dostaja tylko zawodnicy (chyba ze jak co roku wyslemy dziewczyny i nam zalatwia:D) Jesli chcemy se polatac przy weekendzie to albo lapiemy 2 treningi piatkowe (wyjazd rano w tym przypadku) i jeden sobotni, albo startujemy w zawodach (258zł :o) albo latamy po zawdoach (nie da rady po całym torze bo grodzą). Najlepszą opcją jest poniedziałek - 40 zł i 2 h katujesz :P. Dlatego prosze gremium plastikow o podjecie decyzji , przynajmniej kiedy ruszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
need4speedgirl Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Ej ej Mikolaju mielismy jechac na weekend przecie :DTo moj jedyny wyjazdowy urlop prawdopodobnie i jak Poznan nie wypali to bede musiala siedziec w Szczecinie, a tak juz mam zgode "meza" i musze to wykorzystac :biggrin: No chyba, ze jakis wypad nad morze zorganizujemy a w pon na tor :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaTL Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Ewo!Bez paniki, jedziemy na weekend + zostajemy na poniedziałek i wszyscy są zadowoleni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Ewo!Bez paniki, jedziemy na weekend + zostajemy na poniedziałek i wszyscy są zadowoleni:) I o to mi chodziło. Do piątku jeszcze nieco czasu więc detale uzgodnimy bliżej wyjadzu. Już nie mogę się doczekać. poniedziałek 07-08 dość prawdopodobny, co do rundy zobaczymy.wreszcie mam okazję jakoś odwdzięczyć się Tobie za marzec Ale jakie tam odwdzięczyć :biggrin: Przygarniesz czerwonego kropka na torze i wdzięczność dozgonna ma będzie :) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 :clap: Załatwiłem wolne więc jade! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 No to pełen szacun!!! Pozostaje w takim razie tylko kwestia o której ruszamy w piatek ???Proponuje popołudniem tak żeby wymiot rozbijać po jasnemu.No i mam problem z zabraniem mojego wymiotu na TL, jakby ktoś dał rade to stawiam bronka. Maciek sam lecisz czy z Monią?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 No to pełen szacun!!! Pozostaje w takim razie tylko kwestia o której ruszamy w piatek ???Proponuje popołudniem tak żeby wymiot rozbijać po jasnemu.No i mam problem z zabraniem mojego wymiotu na TL, jakby ktoś dał rade to stawiam bronka. Maciek sam lecisz czy z Monią??Jade sam Dobromił jeszcze za mały żeby do plecaka go wsadzić, zostaje z Monią. Czekam na sygnał do startu!!! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi