Skocz do zawartości

Tor Poznań

mikitl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie cala akcja wyniosła ok 250zl + tylny kapec ktory przestal istniec na prawej krawedzi :icon_mrgreen:

14 sierpien wstepnie jest ok, ale zawsze moze mi cos wyskoczyc, ja tak myslalem zeby zapodac 4.08 zobaczyc zawody w weekend i jeszcze w poniedzialek zostac na treningu . . . To Bylby prawdziwy Racing Weekend :icon_rolleyes:

Jakby kto , co to piszcie w tym temacie a potem sie zgadamy co do szczegolów wyjazdu

ja tak myslalem zeby zapodac 4.08 zobaczyc zawody w weekend i jeszcze w poniedzialek zostac na treningu . . . To Bylby prawdziwy Racing Weekend

Myślałem zeby tak zrobić , pytanie czy na torze bedzie można zostac na noc . Niedaleko toru mieszka Tomek B12, nasz wierny kompan.

Jezeli nocleg na torze nie wypali to może kawalek trawnika u Tomka zajmiemy?!

Bandzior pewnie w tej sprawie mogłby coś ustalić. Termin 14 .08, zacheca , bo jest to długi weekend , ale wywlić 300 zlotych na jedno popołudnie... hmm . Lepiej polączyć to z zawodami i wyhaczyć superowy weekend na torze.

Piszcie jak to widzicie,pomysl latwy do zrealizowania.Pozdro!!!

Myślałem zeby tak zrobić , pytanie czy na torze bedzie można zostac na noc . Niedaleko toru mieszka Tomek B12, nasz wierny kompan.

Bandzior pewnie w tej sprawie mogłby coś ustalić. Termin 14 .08, zacheca , bo jest to długi weekend , ale wywlić 300 zlotych na jedno popołudnie... hmm . Lepiej polączyć to z zawodami i wyhaczyć superowy weekend na torze.

Tomek, jak wiemy, jest obecny na forum, proponuje wszelkie sprawy noclegowo-namiotowe ustalać bezpośrednio z nim. z tego co mi wiadomo, w drugiej połowie sierpnia jedzie na urlop.

PS.

do Tomka z toru wcale tak niedaleko nie jest ;)

Mnie cala akcja wyniosła ok 250zl + tylny kapec ktory przestal istniec na prawej krawedzi :flesje:

jednak liter-V-power na rantach zrobic swoje musi :icon_razz: ta rejsingowa guma miękka była, ale chyba warto bylo dla takiego czasu ;)

kiedy licencje? :icon_razz: :icon_mrgreen:

termin 14 sierpnia bylby super, bo raz - 15 sierpnia jest wolny i wiekszosc firm robi sobie dlugi weekend

pomysł zacny. aczkolwiek niewykluczone, że nie tylko my wybierzemy taką opcję :icon_rolleyes:

Edytowane przez Bandzior

Pomysł niezły, tyle tylko od 13.08.2006 nie będzie mnie w Polsce, więc z trawnika nic nie wyjdzie. Bandzior ma rację.

Szacunek :)

Mamut

Plan się pomalutku wyłania z odmętów niepewności. Dostałem urlop więc wyjazd na tor w dniach 4-6.08.2006 został przyklepany. Myślę że zostanę też na poniedziałkowym treningu. Moje pytanie więc do bywalców toru: czy ktoś z was Miki, Bandzior... będzie na tej rundzie?? Bardzo chciałbym pojeździć za kimś doświadczonym. Termin w długi wekend odpada z kilku powodów:

1. praca

2. niewątpliwy tłok z powodu długiego wekendu właśnie.

3. BO TAK ;) :cool:

Liczę na waszą pomoc bo zielony jak trawka na wiosnę jestem w materii wyścigów.

Oczywiście z chęcią zobaczę jeszcze inne szczecińskie twarze w ten wekend.

Co wy na to?

Podaję swój nr tel: do ustalania detali wyjazdu 508377820 ;)

Zobaczymy co da się z VTR i łącznika pomiedzy kierownicą a podnóżkami wycisnąć. :)

Pozdro. Mikoch

Wtulony w maszynę,

w tempie szalonym.

Patrzę na wskazówki.

Za mocno wychylone

Zobaczymy co da się z VTR i łącznika pomiedzy kierownicą a podnóżkami wycisnąć. :cool:

poniedziałek 07-08 dość prawdopodobny, co do rundy zobaczymy.

wreszcie mam okazję jakoś odwdzięczyć się Tobie za marzec ;)

super, że się zdecydowałeś, oby pogoda dopisała ;)

No to zacnie ze mamy juz 1 chetnego ;) Problemem moze byc tylko poruszanie sie na terenie toru w sobote, poniewaz trzeba miec przepustki a te dostaja tylko zawodnicy (chyba ze jak co roku wyslemy dziewczyny i nam zalatwia:D) Jesli chcemy se polatac przy weekendzie to albo lapiemy 2 treningi piatkowe (wyjazd rano w tym przypadku) i jeden sobotni, albo startujemy w zawodach (258zł :o) albo latamy po zawdoach (nie da rady po całym torze bo grodzą). Najlepszą opcją jest poniedziałek - 40 zł i 2 h katujesz :P. Dlatego prosze gremium plastikow o podjecie decyzji , przynajmniej kiedy ruszamy

Ej ej Mikolaju mielismy jechac na weekend przecie :D

To moj jedyny wyjazdowy urlop prawdopodobnie i jak Poznan nie wypali to bede musiala siedziec w Szczecinie, a tak juz mam zgode "meza" i musze to wykorzystac :biggrin: No chyba, ze jakis wypad nad morze zorganizujemy a w pon na tor :)

Ewo!

Bez paniki, jedziemy na weekend + zostajemy na poniedziałek i wszyscy są zadowoleni:)

I o to mi chodziło. Do piątku jeszcze nieco czasu więc detale uzgodnimy bliżej wyjadzu. Już nie mogę się doczekać.

poniedziałek 07-08 dość prawdopodobny, co do rundy zobaczymy.

wreszcie mam okazję jakoś odwdzięczyć się Tobie za marzec

Ale jakie tam odwdzięczyć :biggrin: Przygarniesz czerwonego kropka na torze i wdzięczność dozgonna ma będzie :)

Wtulony w maszynę,

w tempie szalonym.

Patrzę na wskazówki.

Za mocno wychylone

No to pełen szacun!!! Pozostaje w takim razie tylko kwestia o której ruszamy w piatek ???

Proponuje popołudniem tak żeby wymiot rozbijać po jasnemu.

No i mam problem z zabraniem mojego wymiotu na TL, jakby ktoś dał rade to stawiam bronka. Maciek sam lecisz czy z Monią??

No to pełen szacun!!! Pozostaje w takim razie tylko kwestia o której ruszamy w piatek ???

Proponuje popołudniem tak żeby wymiot rozbijać po jasnemu.

No i mam problem z zabraniem mojego wymiotu na TL, jakby ktoś dał rade to stawiam bronka. Maciek sam lecisz czy z Monią??

Jade sam Dobromił jeszcze za mały żeby do plecaka go wsadzić, zostaje z Monią.

Czekam na sygnał do startu!!! :lalag: