zysio Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Siemka jak odpowiednio ustawic zawor tak zeby otwieral sie w odpowiednim momecie i otwieral sie tak jak powino byc jak to usatwic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Zysio jedz z tym do Marka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 daj sobie spokoj ja sam musze dojsc nikomu nie bede dawac moto a pozatym on nie ma czasu i wogole po co piszesz do kogo mam jechac bede chcial to sam sie zglosze pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 W tym wielkim i przyklejonym temacie o DT były posty o ustawianiu zaworu w DT 125. Poszukaj, poczytaj, moze to coś pomoże...Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Siemka jak odpowiednio ustawic zawor tak zeby otwieral sie w odpowiednim momecie i otwieral sie tak jak powino byc jak to usatwic ?zdejmij zbornik tam wszystko jest namalowanee :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 chyba kredkami bo nie mam nic wiec .......nic z tego jak bym mial to bym sie nie pytal pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 chyba kredkami bo nie mam nic wiec .......nic z tego jak bym mial to bym sie nie pytal pozdroa u mnie jest :clap: ale zaworu nie ma :biggrin: daj email to ci wyśle serisówke :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 [email protected] spoko jak mi dasz to bede bardzo wdzieczny nie zwracac na bledy jestem tepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 a masz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kules Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 zysio - pisałem tobie już przynajmniej raz jak ustawić zawór z obrazkami nawet - pewnie zapomniałeśmusisz być nieźle zakręcony chyba a naklejka z instrukcją ustawiania - chyba pomarańczowa - u mnie pod bakiem też jest :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 dzieki za schemat a teraz jestem mocno zakrecony zabardzo dzis zaleje i bede miec wszystko w dupie bo juz zaduzo chleje i mam porycie jak nic :clap: sam nie wiem co piszem zaszybki trybn zycia ide spac o 2 w nocy a wstaje o 4 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi