wild Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 a ja sie wyrwe i napisze ze dla mnie za dluge sa tlumiki. reszta jest okey. pompka pozniej odezwij mi sie na gg -mam dla ciebie ciekawa wiadomosc :icon_exclaim: Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 a ja sie wyrwe i napisze ze dla mnie za dluge sa tlumiki. reszta jest okey. No i jak już autor tematu napisał te długie będą wymienione na nowe które już nam zaprezentował wcześniej A czy ładniej wygląda jak będą poziomi... cały motocykl jest przerobiony w najmniejszym detalu więc czemu nowy wydech ma nie być poprowadzony trochę inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_pl Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Gratuluję dobrego smaku :) Widać Twoje zdeterminowanie i dbałość o szczegóły. Szczęśliwego nawijania kilometrów na koła ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 no bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 odnosnie tego sprzeta http://nierudzki.webpark.pl/28.05.06_026.jpg widze rama spawana, takie cos raczej nie bedzie fajnie jezdzicmowia ludzie ze jak sie zespawa samemu i silnik siedzi i nie wypada z ramy to jest ok :icon_rolleyes:ale nie po to firmy wydaja ciezkie pieniadze zeby dobrze rame skonstruowacjechalem na motorku co mial robiona rame przez kolesia i to nie klepana z kosy tylko naprawde gosciu dobrze to zrobil jednak komfort jazdy rowny 0 moze ten wam sie uda :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) a moze podzlisz sie z nami tymi nie komfortowymi warunkami jazdy ?? co bylo nie tak ?? moze kola nie byly w osi ?? nie wiem co masz na mysli ja np. zamontowalem inna kierownice a ze siedzi sie nisko to rece ma sie wyprostowane i suedzi sie na nim jak kot . ale ja akurat tak chcialem siedziec jak na dragu nie jak na choperku. dla jednego to juz nie bedzie komfortem jazdy a jak dla mnie super bo o takiej pozycji mazylem i udalo mi sie nie wydajac na robionego HD pozatym to nie scig gdzie rama musi byc zyleta no powiedzmy Edytowane 25 Lipca 2006 przez Andi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 no nie akurat rozwiazania konstrukcyjne rodem z szopy i spawarki nie sa komfortowe i to ze to nie jest scigacz nie ma tu nic do rzeczy, co do motora to ciezko sie na tym jezdzilo skrecalo i jazda byla meczaca, zreszta mysle ze jakby sie tak wybrac w trase powiedzmy 450 kilometrow to by wyszlo to i owo chodzi mi o to ze taki motor fajnie wyglada, ale nie fajnie sie tym jezdzi :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 super ,pozdrowionka z Gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) hmm... a wydec h 2w1 nie byłby ładniejszy..? mają nawet w tej firmie, którą podawałeś, tylko niepotrzebnie podgięty do góryjsz ps. gdybanie :) ma się podobać właścicielowi... Edytowane 26 Lipca 2006 przez jeszua Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 25 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) Dragstarek do sprzedania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ktos zainteresowany zapraszam na GG nowe fotki http://img137.imageshack.us/my.php?image=dscn1238ju8.jpg http://img137.imageshack.us/my.php?image=dscn1240nt2.jpg czarne dekle na cylindrach COOLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://img137.imageshack.us/content.php?pa...dscn1231ji0.jpg http://img137.imageshack.us/my.php?image=dscn1236bh9.jpg http://img137.imageshack.us/my.php?image=dscn1234uo0.jpg Edytowane 25 Października 2006 przez Andi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 z reguly jak mowia to customa robi sie z rozpieprzonego sprzeta bo poprostu zamawianie nowych czesci byloby 2 krotnie drozsze, moje pytanie masz oryginalna przednia lampe ? czy to moto mialo jakies zdrowe przejscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 jak widac na fotkach to nie wiem o jakich czesciach mowisz ??? jakie czesci z orginalego zostaly na moim sprzecie ??? rama , silnik , bak i lagi reszta jak widac zostala dokupiona nowa bo akurat takich czesci nie ma uzywanych zeby dopasowac . masa gratow co mi zostalo wyszawilem na ebay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 pytalem tylko czy masz do tego draga oryginalna przednia lampe gdzies w piwnicy ?czy sprzedales ?czy nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 do sprzedania zostaly : dekle na cylindry chromowaneprzelaczniki od elektryki na kierak reszta juz poszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 no ale skoro miales oryginalna lampe to nie szkoda jej bylo sprzedawacbadz co badz ta akcesoryjna wyglada nijak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi