chorcio Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 WitamOczywisci wiem o funkcji szukaj ale cięzko znaleźc wśród 25 stron wiec prosze powiedzcie ile powinno byc prawidłowo w xj600s z 1994r bo zgłupłem tertaz mm 1,6 przód i 2,0 tył. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 WitajMasz tam naklejke z wartoscia ile masz miec powietrza, wiem ze tam jest na chlapaczu z lancucha chyba ze ja zmyles:P Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 jakos nic mi nie wyszlo na emule- sprawdz na stronach producentach opon- sam sie tak ratowalem.Wpisujes rodzaj bike'a i gotowe.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 2,0 przod i 2,25 lub 2,50 tyl - wiecej do szybkiej jazdy lub z wiekszym obciazeniem (np. pasazerem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 o duzo za malo. Przod 2, tyl 2,5. A szukac wiele nie trzeba bo sa google http://www.republika.pl/chudzikj/XJ600.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi