gregor7903 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Witam wszystkich. W jednym z n-rów Automobilisty pojawił się artykuł dotyczący uzyskania prawa właności do motocykla przez tzw. zasiedzenie. Interesuje mnie czy ktoś z forum próbował czegoś takiego i z jakim wynikiem. Mam zamiar spróbować takiego rozwiązania w przypadku k-750 1970 r. Dzięki za odpowiedzi, jeżeli poruszam temat już omawiany to przepraszam Gregor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Możesz napisać w jaki sposób to działa?? Bo prawde mówiąc to pierwszy raz słysze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Witam wszystkich. W jednym z n-rów Automobilisty pojawił się artykuł dotyczący uzyskania prawa właności do motocykla przez tzw. zasiedzenie. Interesuje mnie czy ktoś z forum próbował czegoś takiego i z jakim wynikiem. Mam zamiar spróbować takiego rozwiązania w przypadku k-750 1970 r. Dzięki za odpowiedzi, jeżeli poruszam temat już omawiany to przepraszam Gregor Masz moze skan tego artykulu? Cos mi sie obilo o uszy ze trzeba wykazac ze posiada sie pojazd przez co najmniej trzy lata. Edytowane 20 Lipca 2006 przez Storm007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor7903 Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 taki artykuł jest na stronie http://www.podkowa98.pl/strony/text02.htm mam nadzieję że autorzy strony nie mają nic przeciwko temu że podaje ten adres, dziękujemy im za to wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Witam! kiedys rozpatrywalem podobny temat. rozumiem ze nie posiadasz zadnych dokumentow do moto? ... tutaj masz link. Jest rowniez cos wspomniane o rej na podstawie zasiedzenia. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...brak+dokumentowpozdrawiam Piotrek ! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 WItam, musze stwierdzic że to rozwiazanie problemu z zarejestrowaniem dzieki zasiedzeniu to zajebista sprawa;) Jesli cały proces załatwiania sprawy w sadzie jest taki łatwy jak Ona opisuje w tym artykule to nic tylko isc i załatwiac jesli ma sie potrzebe zarejestrowania pojazdu własnie w taki sposób;)Pozdrawiam - Julas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 tak tylko to troche kosztuje :biggrin: ale z drugiej strony czego sie nie robi dla moto :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 no dokladnie! jesli już sie jest w posiadaniu sprzeta typu sokół itp to i nie ma sie do niego dokumentacji to napewno właściciel chetnie skorzysta z opcji rejestracji poprzez zasiedzenie;)Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor7903 Opublikowano 23 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 A może ktoś zna realne koszty takiej operacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 A może ktoś zna realne koszty takiej operacji?z tego co mówili w tvn turbo to ok 1500pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor7903 Opublikowano 23 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Napisałem do Pani Kuligowskiej autorki artykułu o naszym temacie z proźbą o podanie ceny takiego zabiegu i otrzymałem odpowiedź: Nie stać pana na telefon do mnie to i rejestracja będzie za droga..." Ja po prostu nia chciałem przeszkadzać. A niby taka światła osoba... Myślę że poradzimy sobie bez jej bezcennych porad pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 to rzeczywiscie miłe babsko :l ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi