bOreK Opublikowano 21 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2003 sluchajcie mam pytanko ile mam wlac oleju do mojej eci???? bo robilem remont(zatary silnik):evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 21 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2003 1:50 czyli na 50 litrów wachy 1 litr oleju. Czyli na 5 litrów zupy 100 ml oleju. Proponuje takze zawiesci na srodek lub jeszcze wyzej tzn o jeden zamek wyzej od srodka ( patrzac na iglice od góry) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bOreK Opublikowano 21 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2003 qwa!!!!!!! do silnika!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 21 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2003 nie no ja Cie nie rozumie Przeciez juz sie o to pytales i miales tyle odpowiedzi A ile ja mam lac do mojej Eci ? Rozbrajaja mnie takie pytania A co twoja Ecia to jakas inna Moze jak ja tak lubisz to jej ciastka kup :evil: I jeszcze jedno za mało kur*a KUR*A :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 21 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2003 Mr bOreK pyta, jak mniemam, o ilość oleju wlewaną do skrzynki biegów :lol: Młody jest i się jeszcze uczy... Do ETZ 150 wchodzi równe pół litra oleju, wystarczy zwykły Hipol 10. bOreK, napisz co dokładnie zrobiłeś z tym silnikiem, bo stwierdzenie "zrobiłem remont" w ustach gościa, który nie dodawał oleju do paliwka, brzmi intrygująco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bOreK Opublikowano 22 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 zbyhoo kumpel robil remont wymienil wal z korbowodem tlok i cylinder do szlifu dal, aha i tarsze sprzeglowe musialem wymienic!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoPe Opublikowano 24 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2003 Kein problem... Stawiasz moto na kołach, na równej powierzchni i trochę pochylasz na lewą stronę (przechył jakieś 10 stopni od pionu), a osoba towarzysząca leje olej aż przeleje się przez otwór po śrubce przelewowej (śrubka w lewej pokrywie, gwint M6). Wchodzi (silnk EM 250 - ETZ 250, 251) około 0.9 litra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi