01kriters Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Strzezcie się wszystkich innych obcych ciał na drodze takich jak np: cegły płyty chodnikowe, urwane i pozostawione na drodze tłumiki oraz inne ciekawe elemeny samochodowe, plamy oleju, płynu chłodniczego, butelek, betonowych śmietników itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneaky Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Strzezcie się wszystkich innych obcych ciał na drodze takich jak np: cegły płyty chodnikowe, urwane i pozostawione na drodze tłumiki oraz inne ciekawe elemeny samochodowe, plamy oleju, płynu chłodniczego, butelek, betonowych śmietników itd.I niech moc będzie z każdym z Nas :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Witam, buehhaha 01kriters zapomniałeś o najważniejszym...strzeżcie się naszych dróg :biggrin: :clap: Ja miałem kiedyś akcje..jak to facetowi kołpak odpadł jak przejeżdżał przez tory kolejowe przed Złotnikami..ja na rowerku jechałem...kołpak wpadł mi pod tylne koło..i ładnie sobie pękł...buhhahaha jak sie facet pluł. Ale to nie moja wina że już nie miałem miejsca na manewr :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneaky Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Witam, buehhaha 01kriters zapomniałeś o najważniejszym...strzeżcie się naszych dróg :biggrin: :clap: Ja miałem kiedyś akcje..jak to facetowi kołpak odpadł jak przejeżdżał przez tory kolejowe przed Złotnikami..ja na rowerku jechałem...kołpak wpadł mi pod tylne koło..i ładnie sobie pękł...buhhahaha jak sie facet pluł. Ale to nie moja wina że już nie miałem miejsca na manewr :clap:Mógł zabezpieczyć swoją własność (zwłaszcza, że zagrażała innym użytkownikom drogi). A co do jakości naszych dróg, to każdy wie co i jak. Trzeba uważać kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PADRE Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Starożytni przodkowie mawiali:"co komu przeznaczone-to na drodze rozkraczone".I jeszcze jedno:"strzeżcie się dziewczyny-nie znacie dnia ni godziny" Pozdro-PADRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneaky Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Starożytni przodkowie mawiali:"co komu przeznaczone-to na drodze rozkraczone".I jeszcze jedno:"strzeżcie się dziewczyny-nie znacie dnia ni godziny" Pozdro-PADREDobrze gada! W górę dziada :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivanezzz Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 I jeszcze jedno:"strzeżcie się dziewczyny-nie znacie dnia ni godziny" Pozdro-PADRE ja znalem "myjta sie dziewczyny, nie znacie dnia ni godziny"a przy okazji ciekawych rzeczy spadających z samochodow, jechalem kiedys maluchem za taka wielka laweta na pare fur i facetowi spadl taki metalowy element o podstawie trójkąta do blokowania kól.. (pier.....)dobrze ze dopiero co ruszyłem bo w pelnym pedzie to bym chyba odlecial. inny samochod to by pewnie przechal nad tym, ale maluch przychaczył. a przy okazji rada ze swietnej ksiązki Davida L. Hough'a "Strategie miejskie" - zeby w ruchu miejskim, czy w korku nie jechac srodkiem pasa, tylko najlepiej rowno z lewym bokiem samochodu przed nami..POLECAM TA KSIĄŻKE GOROCO... chociaz po jej lekturze mozna zacząc sie naprawde bać jezdzic po miescie :-)) :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Z ciekawych rzeczy znalezionych na jezdni, to akumulator taki spory, jak np od duzego mercedesa na srodku pasa. Malo sobie na tym auta nie rozwalilem. Dziadostwo takie ciezkie, ze mialem problem z przeciagnieciem na chodnik. Naprawde nie mam pomyslu jak mozna cos takiego zostawic na jezdni oprocz chamskiego zrobienia komus na zlosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Ja jakiś czas temu najechałem na butelkę (szklaną).Nie mogłem w żaden sposób jej ominąć ze względu na spory ruch.Próbowałem ją tak potrącić kołem,żeby jakoś jednak potoczyła się w bok. Nie udało się i centralnie bokiem zaklinowała się pod kołem. Zdziwilibyście się efektu jakiego miałem okazję doświadczyć. Butelka bowiem rozpadła się na miliony kawałków, które to kawałki miały zasięg przelotu na długość, szerokość i wysokość dwóch samochodów. Innymi słowy kawałki szkła przysypały dachy dwóch samochodów,które stały przede mną i dobrze,że żaden człowiek bądź inna istota nie szły chodnikiem gdyż tam również można bylo usłuszeć dźwięk szklanego gradu. Mnie nawet nie bujnęło w żadną stronę.Przejechałem po prostu po butelce i już.Gumy też całe. Cud to był chyba jakiś czy nie wiem co.Trzeba uważać kurde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sky Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Z ciekawych rzeczy znalezionych na jezdni, to akumulator taki spory, jak np od duzego mercedesa na srodku pasa. Pfff... Kumpel kiedyś zgubił cały bak z F125p ;) Autka za nim pięknie pryskały na boki :icon_mrgreen: A mi "udało się" zgubić tylne koło z VW LT 28, dziwne uczucie jest jak cię wyprzedza koło z twojego pojazdu :icon_razz: Natomiast dzisiaj na rondzie (Wał Miedzeszyński) ktoś zostawił parę kilogramów piasku.Też fajna niespodziewajka dla motocyklistów :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi