Mar_Cin Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Z przyjemnością ogląda się takie programy. Duży nacisk położono na dobry obraz motocyklisty.Realia są inne i amerykański styl życia też. Mimo wszystko fajny dokument. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Kurde ma ktoś namiar gdzie można zobaczyć ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Pierwszy program ,który oglądałem gdzie nie było wstawek starych babć typu-jeżdżą mi wariaci 250 pod oknem, dawcy itp... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 czy ktos zna link dotyczacy tego programu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Albo mam jakieś urojenia albo TVP3 Katowice ma inną ramówkę. Czekałem na ten program, włanczam TV o 19 a tam leci jakiś program o skazańcach czy coś takiego. Dziwna sprawa :banghead: Ma ktoś link do tego programu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 I co nikt tego niema na serwerze?? Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Też się dołączam do prośby o link. Tyle pozytywnych komentarzy, to pewnie warto to obejrzeć. Następnym razem piszcie o takich rzeczach wcześniej, a nie godzine przed. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 taki sobie ten programlekkie lizniecie tematu i tyleno i pokazanie armatury typu HD i jak to sie na zlocie swietenie bawia stare dziady blyszczac chromami i pokazujac mlodziutke dupcie prosto spod solara i noza chirurga plastycznego :banghead:autor nie zauwazyl ze armatura powoli dochodzi a motocyklisci nie sa juz nikim wyjatkowym. wystarczy kasa i mozna miec "prawdziwego ducha" Ameryki i wolnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Bardzo ciekawy program. Bużo informacji o rozwoju motocykli. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 heh, dopiero przeczytalem info o programi, day ktos link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 ....zasnąłem zaraz na początku.... Bo Ty stary mocher jestes :banghead: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 program ciekawy, innyciekawe ze w stanach wiekszosc sprzedawanych motocykli to czopery i criusery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 A ja chce to zobaczyć. :biggrin: A jaki dokładnie tytuł?? może gdzies na emule, czy cus bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 po obejrzeniu programow typu "Amerykanski Czoper", i ten o ktorym jest ten temat oraz jeszcze "Kustomizer" mam wstret do amerykanskich motocykli i tego stylu...normalnie ruskie sredniowiecze prezentujamam wrazenie ze u nich najlepszymi dizajnerami sa spawacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneaky Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Kiedyś był taki program "Tydzień na działce". Równie zajmujące. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi