SimsonFun Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Poznaniem w Koziegłowach Ooo czyli tam gdzie ja z Endurasem czesto zagladamy :) Moze uda sie nam na "gorkach" kiedys spotkac mile panie ;) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) Jak zwykle pech, wszyscy co sobie kupują jakies crossy i enduraki to zawsze w tamtej okolicy Poznania, a u mnie nic, ciągle ta sama grupa, i ani jednej przedstawicielki płci pieknej na moto. Edytowane 24 Lipca 2006 przez endurowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Poznaniem w Koziegłowachtaaa?? to prawie pod moja chata, hehe no tam co tydzien w weekendy sie ekipa zbiera ale jeszcze was jakos nie widzialem :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banitka Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 hehe no tam co tydzien w weekendy sie ekipa zbiera ale jeszcze was jakos nie widzialem :flesje: To rzeczywiscie dziwne - bo przez ostatnie dwa weekendy jezdzimy od rana do wieczora po lasach - na gorkach bylysmy ostatnio i nikogo nie bylo poza nami. Co prawda jeszcze sie nie odwazylam zeby podjechac pod te "gorki" i cwicze wywrotki na piachu :icon_razz: Kilka razy widzialam kogos - byc moze to Ty - kto niezle zasuwa - jednak jak chcialam gonic - to zostawal tylko kurz... w kazdym razie widzialam takie cacko - ze zdjec podobne do Twojego, ktore niezle "gada" :icon_mrgreen: Wieksza grupe ludzi widzialam zimą - a tak, zywego ducha - tylko slady widac :icon_rolleyes: W weekend pewnie zawitamy - jednak ze wzgledu na pogode pewnie w godzinach popoludniowych miedzy 18 a 20 Jak zobaczysz "kawke" to podjedz - nie gryze :icon_razz: ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aszuki Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Gratuluje! Milej jazdy zycze... pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Jak zobaczysz "kawke" to podjedz - nie gryze no baaa !! :icon_rolleyes: ja zwykle jezdze ok 20-21 zw na pogode ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Kilka razy widzialam kogos - byc moze to Ty - kto niezle zasuwa - jednak jak chcialam gonic - to zostawal tylko kurz... w kazdym razie widzialam takie cacko - ze zdjec podobne do Twojego, ktore niezle "gada" Zalatuje mi tu kumplem o pseudonimie lis, to jego styl jazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Bedziemy sie rozgladac :) za kawka :] Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banitka Opublikowano 28 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 No to się rozglądać proszę - ja też będę mieć oczy szerzej otwarte :icon_question: a jak ktoś ma blisko a nie czytał, co pisałam w dziale zloty i spotkania - to jakby nie bylo dziś jest 28 i rozpoczął się zlot w Wierzycach - miejscowośc ta, znajduje się niedaleko Czerniejewa (ok 50 km od Poznania) - więc jak co to w imieniu nie tylko swoim serdecznie zapraszam :P Impreza trwa do niedzieli tj 30.07.2006 - a miło zacząć jak najwcześniej ;) w razie czego relacje będę zdawać po powrocie - bo właśnie uciekam "napoić" machinę i w drogę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Witam i gratuluje KX'a!No trzeba sie zgadać wszyscy i wlatujemy na tor i Biedrusko :lalag:pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banitka Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Teraz jak jeżdzimy to wieczorkami - dziś jak dobrze pójdzie to sobie posmigamy po "Koziegłowskich" lasach - a najblizszy czas trzeba na urlopik wykorzystac i na troszke gdzies wyjechac - wiec jesli chodzi i weekendowe wypady - to pewnie gdzies za dwa taygodnie - dopiero :lalag: ale jeszcze zobaczymy, bo az tyle bez moto nie wytrzymam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Teraz jak jeżdzimy to wieczorkami - dziś jak dobrze pójdzie to sobie posmigamy po "Koziegłowskich" lasach - a najblizszy czas trzeba na urlopik wykorzystac i na troszke gdzies wyjechac - wiec jesli chodzi i weekendowe wypady - to pewnie gdzies za dwa taygodnie - dopiero :( ale jeszcze zobaczymy, bo az tyle bez moto nie wytrzymam :evil: HMmmmmmm a co ja mam powiedziec juz 3 miesiace nie moge jezdzic z powodu nogi :evil: . Od 11 roku zycia nigdy nie bylo takiej przerwy w jezdzeniu na motorze Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez Arma87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi