Skocz do zawartości

Początek na KX 125

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zwykle pech, wszyscy co sobie kupują jakies crossy i enduraki to zawsze w tamtej okolicy Poznania, a u mnie nic, ciągle ta sama grupa, i ani jednej przedstawicielki płci pieknej na moto.

Edytowane przez endurowiec

hehe no tam co tydzien w weekendy sie ekipa zbiera ale jeszcze was jakos nie widzialem :flesje:

To rzeczywiscie dziwne - bo przez ostatnie dwa weekendy jezdzimy od rana do wieczora po lasach - na gorkach bylysmy ostatnio i nikogo nie bylo poza nami.

Co prawda jeszcze sie nie odwazylam zeby podjechac pod te "gorki" i cwicze wywrotki na piachu :icon_razz:

Kilka razy widzialam kogos - byc moze to Ty - kto niezle zasuwa - jednak jak chcialam gonic - to zostawal tylko kurz... w kazdym razie widzialam takie cacko - ze zdjec podobne do Twojego, ktore niezle "gada" :icon_mrgreen:

Wieksza grupe ludzi widzialam zimą - a tak, zywego ducha - tylko slady widac :icon_rolleyes:

W weekend pewnie zawitamy - jednak ze wzgledu na pogode pewnie w godzinach popoludniowych miedzy 18 a 20

Jak zobaczysz "kawke" to podjedz - nie gryze :icon_razz: ;) ;)

Kilka razy widzialam kogos - byc moze to Ty - kto niezle zasuwa - jednak jak chcialam gonic - to zostawal tylko kurz... w kazdym razie widzialam takie cacko - ze zdjec podobne do Twojego, ktore niezle "gada"

Zalatuje mi tu kumplem o pseudonimie lis, to jego styl jazdy...

No to się rozglądać proszę - ja też będę mieć oczy szerzej otwarte :icon_question:

a jak ktoś ma blisko a nie czytał, co pisałam w dziale zloty i spotkania - to jakby nie bylo dziś jest 28 i rozpoczął się zlot w Wierzycach - miejscowośc ta, znajduje się niedaleko Czerniejewa (ok 50 km od Poznania) - więc jak co to w imieniu nie tylko swoim serdecznie zapraszam :P

Impreza trwa do niedzieli tj 30.07.2006 - a miło zacząć jak najwcześniej ;)

w razie czego relacje będę zdawać po powrocie - bo właśnie uciekam "napoić" machinę i w drogę :P

Teraz jak jeżdzimy to wieczorkami - dziś jak dobrze pójdzie to sobie posmigamy po "Koziegłowskich" lasach - a najblizszy czas trzeba na urlopik wykorzystac i na troszke gdzies wyjechac - wiec jesli chodzi i weekendowe wypady - to pewnie gdzies za dwa taygodnie - dopiero :lalag: ale jeszcze zobaczymy, bo az tyle bez moto nie wytrzymam :)

Teraz jak jeżdzimy to wieczorkami - dziś jak dobrze pójdzie to sobie posmigamy po "Koziegłowskich" lasach - a najblizszy czas trzeba na urlopik wykorzystac i na troszke gdzies wyjechac - wiec jesli chodzi i weekendowe wypady - to pewnie gdzies za dwa taygodnie - dopiero :( ale jeszcze zobaczymy, bo az tyle bez moto nie wytrzymam :evil:

HMmmmmmm a co ja mam powiedziec juz 3 miesiace nie moge jezdzic z powodu nogi :evil: . Od 11 roku zycia nigdy nie bylo takiej przerwy w jezdzeniu na motorze

Edytowane przez Arma87