Kuba86 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 mam ten filmik na dysku i znam go na pamiec koles jest niezly tylko poza zdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Niesamowite umiejętności. Idealna kontrola nad maszyną. Super rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) panie Boże pomóż mi być takim wymiataczem JAK ON!!!:banghead: Edytowane 20 Lipca 2006 przez tra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Wow, nie wiedziałem że Bóg też jest tu zarejstrowany. Spoko :banghead: .To ja poproszę o dużo zdrówka dla wszystkich forumowiczów :D i jeszcze troche rozumu dla innych kierowców. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneaky Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 A gdzie Janusz ? On też chyba nagrywał takie filmy o ile mnie wzrok nie myli :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 WOW! SZACUNEK za taką jazdę zaczynam ćwiczyć na osiedlu :icon_exclaim: jak można tak miatać sprzętem opanowanie 200% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 filmik już był na forum.fakt, za opanowanie tej cebry pełny szacunek dla gościa, ale to napewno dużo litrów paliwa i potu na treningach. ale trenujcie chłopaki, życze wam żebyście tak wymiatali, noi ja też oczywiście :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi