Magik Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Witam. wow ale sprzęta wyrwałeś.NIeźle nieźle, gratki. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Ja również jak reszta kolegów,gratuluję nowego motocykla,miała być CRM,a jednak RX :icon_mrgreen: :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Wypada pogratulować :icon_rolleyes: Dobrze że wybrałeś tego RX bo to dużo lepszy motor niż CRM. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 W koncu cos nie dt'tkowego D.gif Dzisiaj mam świetny humor więc się nie będę żucał o gnojenie DT!Wiem, z enie tylko j akocham DT :icon_mrgreen: -kto ją kupi?? :icon_rolleyes: hehepozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kules Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 :wink: RX rządzi i wymiata wszystko co się rusza :) - na moim osiedlu ;) Dawaj ostro w pędzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 :D RX rządzi i wymiata wszystko co się rusza ;) - na moim osiedlu :) Dawaj ostro w pędzelCo racja, to racja :) :D . Niestety przez cymbała który wymusił pierszeństwo na drodze :wink: nie czuje sie najlepiej, ponieważ motocykl z całym impetem spadł na mnie...mam duzo szczęscia ze udało mi się wyjść z tego bez betonowych bucików albo czegoś gorszego...uważajcie na siebie! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 gratki za super motorek p.s.jak to miales wypadek motocykl jest caly?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi