bastek1680 Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Witam.Szanowni forumowicze poszukuję sklepu najlepiej w Polsce (ale może też byc w UK) gdzie znajdę duży wybór dziecięcej odzieży do motocrossu.Mam 5 letniego syna a to już najwyższa pora na pierwsze kroki, kupiłem mu małe przękadełko i kask ale chłopak zaczyna sobie nieźle poczynac na 2 kółkach i muszę go uzbroic, cały komplet spodnie, obuwie itp.Jeśli możecie mi pomóc bedę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 W katalogu TNT jest wzmianka, że posiadają dziecięce rozmiary, może warto się zapytac :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Lipca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 W InterMotors (przy InterCars) też widziałem sporo ciuchów i trochę kasków dla maluchów. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek1680 Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Dzięki za trop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Dzięki za trop.Napisz na PW co potrzeba. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek1680 Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Już zakupiłem co nie co: rękawiczki, buty, spodnie, koszulkę, ochraniacze na korpus, kask.Na pierwsze kroki starczy, ale w przyszłym sezonie bedę potrzebował nowych butów i gogle.Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Podaj może gdzie to kupiłes żeby inni wiedzieli na przyszłosc :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jako Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Ja dla mojego syna kupowałem na Mototargu na Wyścigach - zawsze można tam coś znaleźć i ceny też są lepsze niż w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Wiem że temat to zakupy w Polsce ,ale dlaczego nie podjechać do np.Berlina do Luis mega shop tam znajdziecie szybko i skoro inwestujecie w swoje dzieci toi chyba te kilka stówek na paliowo warto dać, jest tam duży wybór ochraniaczy i innych gratów Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi