zysio Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Jaki najlepiej kupic tłok i ceny ja mam zamiar kupic vertex ale czy bedzie dobry? Kupię linke zaworu i zebatke 13 lub 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Jaki najlepiej kupic tłok i ceny ja mam zamiar kupic vertex ale czy bedzie dobry? Kupię linke zaworu i zebatke 13 lub 14 bedzie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kules Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 jak kupisz to daj znać gdzie i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 chyba bede zamawiac z olek motocykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi