rafaellopop Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Witam czy ktos przerabila tłumiki pod siodlo do Suzuki RF900 albo inne modele czy ktos sie spodkal z czyms takim ?wasze opinie piszcze czekam :wink: :icon_biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 google twoim przyjacielem... :/pjpmotocykle.com.pl BTW co będziesz przerabiał, jak sprzedasz tą rf-ę? ;>jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaellopop Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Spoko dzieki mysle nad RF do przerobki a znasz sposob jak polerowac felgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 kupujesz paste polerską i polerujesz misiem. Można to później jeszcze zalać klarem (bezbarwnym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 słyszałem co nieco o tym przerabianiu ale podobno nie jest ono za praktyczne, z tego co się dowiedziałem to po dłuższej jeździ kurtka przesiąka spalinami, nie mówiąc o reszcie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Pozatym podwyższasz środek ciężkości motoru, więc możesz stracić na sterowności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaellopop Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Dzieki motonity ;-] pomysle nad tym czy sie opłaca czy nie przerabiać ,ale polerowac to napewno bende tylko chce same ranty felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 polerka rantów sie opłaci i wygląda zajebiście, a takie przeróbki to czy ja wiem... komin pod dupą to juz wychodzi z mody , teraz lepiej taki pod silnikiem , krótki , niech koło opala jak w buellu :icon_razz: a w ogóle to ciekawe jak masz komin pod dupą , jak sie smiga w 35stopniowym upale :icon_razz: heh Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi