cubix Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 czytałem w katalogu; rs 125 bez dyskusji jest lepsza od mitopozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 czytałem w katalogu; rs 125 bez dyskusji jest lepsza od mitopozdroPod jakim względem :|? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaH Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 piszecie ze mito przecina fakt faktem to jest moto dla ludzi mających kase na remonty i wache rs tez czasem cęzko z czesciamy dlatego jak bede kupywał wieksze moto niz 50 to bedzie napewno honda nic innegomnigdy nei chciałem i nie bede chciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 czytałem w katalogu; rs 125 bez dyskusji jest lepsza od mitopozdroco to za katalog??? mito jest absolutnie bezkonkurencyjne ze wszystkich scigow 125!!! :icon_twisted:nie ma co sie rozpisywac!!!! Mito EVO prezentuje najwyzszy stopien zaawansowania technicznego w swojej klasie!!!! nie piszcie co wam sie wydaje i co slyszeliscie :icon_question: TO SA FAKTY!!! tym uwazam temat za zamkniety!!!!!!!!! a jesli chodzi o trwalosc to cos za cos! to 2T wyzylowane na maksa dlatego jest bezknkurencyjne pod wzgledem osiagow i wymaga czestszych remontow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 tym uwazam temat za zamkniety!!!!!!!!!Zostaw to moderatorom ok? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) co to za katalog??? mito jest absolutnie bezkonkurencyjne ze wszystkich scigow 125!!! :icon_twisted:nie ma co sie rozpisywac!!!! Mito EVO prezentuje najwyzszy stopien zaawansowania technicznego w swojej klasie!!!! nie piszcie co wam sie wydaje i co slyszeliscie :( TO SA FAKTY!!! tym uwazam temat za zamkniety!!!!!!!!! a jesli chodzi o trwalosc to cos za cos! to 2T wyzylowane na maksa dlatego jest bezknkurencyjne pod wzgledem osiagow i wymaga czestszych remontow! to dziwnie brzmi z tym katalogiem (troche lolowato) ale ten mój katalog jest z roku 2003, powiedziałem że RS jest lepsza od mito,miałem na myśli moc silnika. i jest tu czarne na białym (raczej troche kremowym) : Aprilia RS 125: 30,0 KMcagiva Mito : 15.5 KM więc troche szacunku ;) katalogowi chyba można zaufać pozdrawiam ;) i nie bądź taki pewny siebie, że temat do zamknięcia bo ty wszystko wiesz itp. czasem nie będziesz mial racji Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez MOTO><CUBIX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 @MOTO><CUBIX dane co do mocy mito obejmuja wersje zblokowana :rolling_eyes:a aprilli sa wersji odblokowanej wiec nie cwaniakuj danymi z katalogu ,bo tam czasem nie podaja calej prawdy ;) pozdro :( Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) @MOTO><CUBIX dane co do mocy mito obejmuja wersje zblokowana :rolling_eyes:a aprilli sa wersji odblokowanej wiec nie cwaniakuj danymi z katalogu ,bo tam czasem nie podaja calej prawdy ;) pozdro ;)Z tym musze sie zgodzic... mito napewno jest najmocniejsza.... :( Mito ma bodajże 34 koniki tak?? http://www.125.pl/modules.php?name=Content...showpage&pid=13 Zawsze myślałem, ze Mito ma 7 biegów... ;/ Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez markos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luuk Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) W tym porównaniu moim zdaniem wygrywa Mitodlaczego ? :- amor skrętu w wersji evo- bananowy wahacz (sprawa wizualna)- najlepsze osiągi spośród 125- stylizacja na Ducati i ogólnie wygląd- w starszych wersjach 7 biegów jej minusy :- wysokie spalanie jeśli lubisz ją kręcić- słaby dostęp do części chociaż dla chcącego nic trudnegona temat awaryjności się nie wypowiadam bo egzemplarz z którym miałem do czynienia nie sprawia problemów co do RS :- wygląd chociaż to kwestia gustu- bananowy wahacz (sprawa wizualna)- nienajgorsze osiągi minusy :- spalanie podobnie jak w Mito- awaryjność chociaż jak dbasz tak masz- dostęp do części nie jest zły ale to nie to co do japońców :( Nie będę ich porównywał do NSRki czy CBRki bo chyba autor tematu nie o to pyta pzdr Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez Luuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 to dziwnie brzmi z tym katalogiem (troche lolowato) ale ten mój katalog jest z roku 2003, powiedziałem że RS jest lepsza od mito,miałem na myśli moc silnika. i jest tu czarne na białym (raczej troche kremowym) : Aprilia RS 125: 30,0 KMcagiva Mito : 15.5 KM więc troche szacunku :icon_exclaim: katalogowi chyba można zaufać pozdrawiam :icon_exclaim: i nie bądź taki pewny siebie, że temat do zamknięcia bo ty wszystko wiesz itp. czasem nie będziesz mial racjiniemal kazda 125 po wyjsciu z fabryki ma 15KM!!!!!! ;) kto jezdzi zablokowanymi 125???? :( po odblokowani mito jest najmocxniejsze ze 125!!! a tu ktos podal dane zablokowanej mito i odblokowanej rs.... swietny katalog ;) a mito byly siedmiobiegowe do 1999 lub 2000 roku... potem 6 to ja gratuluje wiedzy...... echhhhhh..... to do moto cubixa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 niemal kazda 125 po wyjsciu z fabryki ma 15KM!!!!!! :) kto jezdzi zablokowanymi 125???? :) po odblokowani mito jest najmocxniejsze ze 125!!! a tu ktos podal dane zablokowanej mito i odblokowanej rs.... swietny katalog :) a mito byly siedmiobiegowe do 1999 lub 2000 roku... potem 6 to ja gratuluje wiedzy...... echhhhhh..... to do moto cubixa dobra dobra nie cwaniakujcie :) nie objeżdzajcie mnie tylko autorów katalogu, jakbyło napisane tak ja wam przekazałem więc wyluzujcie sie :) troszke nerwowi jestescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 dobra dobra nie cwaniakujcie :) nie objeżdzajcie mnie tylko autorów katalogu, jakbyło napisane tak ja wam przekazałem więc wyluzujcie sie :) troszke nerwowi jestesciespox gadamy dalej :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Cytat(MOTO><CUBIX @ 20 Sierpień 2006 - 11:32) * dobra dobra nie cwaniakujcie icon_mrgreen.gif nie objeżdzajcie mnie tylko autorów katalogu, jakbyło napisane tak ja wam przekazałem więc wyluzujcie sie D.gif troszke nerwowi jestescie spox gadamy dalej biggrin.gif crossy.gif hehe i taka powinna byc postawa :) tak 3mać :)pozdro i sory za :) :) a i do tematu: cagiva widać lepsza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Nie ma bata RS 125 i koniec!!!!!! :) Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIEJU RR50:D Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 I po jasną cholere odświeżałeś ten temat??:/ I jeszcze nic ciekawego nie napisałeś!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi