Ario Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 witam, dzisiaj umyłem moto i wybrałem się na przejażdżkę około 60-kilometrową. Zauważyłem, że od 2-6,5 tys. obrotów moto jakby nie paliło na wszystkie gary, jest wyraźne pyrkanie i brak konkretnego ciągu. Nie wiem co może być przyczyną... Paliwo, może woda się gdzieś dostała? Choć po porządnym nagrzaniu powinna dawno odparować!Sprawdziłem czy wydech na wszystkich zylindrach jest gorący i jest więc już sam nie wiem. Niecały 1000 km moto miało zrobiony pełen serwis (synchro, zawory itp.) co to może być? pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 -kiedyś miałem podobny problem, ale nie związany z wilgocią lecz z poluzowaniem się jednej świecy (była widocznie za słabo dokręcona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroMCZ Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 raczej wilgoć . Samo moze nie wyschnąć trzeba wyczyścić przewody wys.nap.,izolatory świec itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 ogrzej jakos moto np na sloncu zeby woda wyschla i pozniej spuruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babyy Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Tez tak mialem ale u mnie to byl termostat a raczej jego brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi