crossowiec Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 jak w temacie.Ścieło mi klin na wale i motopłat w miejscu gdzie nachodzi klin jest pęknięty i mocno zjechany.Czy da sie to jakos naprawić albo wie ktos moze gdzie moge kupić>>pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 pokaz fotke zapłonu to moze da sie załatwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 nie mam chwilowo aparatu.ten motoplat to pasuje od większosci modeli ktm chyba oczywiscie gdzies powiedzmy do 95r. a z jakiego moglbys zalatwic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 to chociaz powiedz jakiej on firmy: ducati, sem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 to chociaz powiedz jakiej on firmy: ducati, sem?moj motor?? przecież KTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skizo Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 kwasowi chodziło o firmę motopłatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Jeśli ma rocznik 94-97 to marka motoplatu jest to sem(szwedzka marka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 15 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 ja mam rocznik 86 :biggrin: a firma motopłatu to nie wiem ale sprawdze pozniej i dam szybko znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 no więc tak: na tym motopłacie czy jak ktoś woli kole magnesowym są takie napisy tylko:motoplat electronico, mini 6, made in spain.Tutaj macie zdjęcie http://www.bikepics.com/pictures/634554/ ma ktoś do sprzedania taką częśc albo jakies namiary.będe wdzięczny.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 http://cgi.ebay.de/Motoplat-Polrad_W0QQite...1QQcmdZViewItem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 dokładnie to jest mi niezbędne :biggrin: tylko jak mam to kupić z niemieckiego e-baya :biggrin: nie widziales czegos takiego gdzies w polsce??moze gdzies da sie to dorobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Stworz konto na e-bayu i zadaj pytanie czy ci wysle... Niektore osoby z ebay.com (USA etc) potrafia wysylac wszedzie statkiem wiec moze koles i tobie z niemiec wysle :wink: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 założyłem dzisiaj konto na ebay.pl i chyba tak właśnie kupie.tylko nie znam niemieckiego i nie wiem co napisac :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 No wlasnie tutaj jest zawsze problem. Napisz najlepiej na poczatku: Sprichts du English?? i czekaj na odp. Z angielskim sobie poradzisz chyba... A jesli odpisze ze Nein to musisz szukac kogos kto sie w miare na tym zna. Ja znam podstawy. Napisz po pol co mu chcesz napisac to SPROBUJE przetlumaczyc :wink: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 No wlasnie tutaj jest zawsze problem. Napisz najlepiej na poczatku: Sprichts du English?? i czekaj na odp. Z angielskim sobie poradzisz chyba... A jesli odpisze ze Nein to musisz szukac kogos kto sie w miare na tym zna. Ja znam podstawy. Napisz po pol co mu chcesz napisac to SPROBUJE przetlumaczyc :wink: POZDRO spoko napisze mu zaraz czy zna angielski jak nieto sie zglosze do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi