miro_N Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Greg, nie będę się rozpływał w słowach uznania, i tak miałem zaszczyt uścisnąć Twą dłoń już następnego dnia po powrocie :D Jeszcze nie dobrnąłem do końca lektury, kurna nie mam chwilowo warunków, ale myślę, że jeszcze będzie okazja, żebym posłuchał na żywo, w odpowiedniej atmosferze. :P :icon_exclaim: Za jakiś czas (raczej nie za rok, troszkę później pewnie... no, nieważne kiedy) będzie to obowiązkowy kierunek pierwszej wyprawy na Norge :banghead: :D ps. fotki spod Grunwaldu poszły dziśPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoldar Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Piękna podróż :D !!! Tak mnie wciągnęło czytanie, że musiałem dokończyć nim wstanie Słońce. Te białe noce tam muszą być suuuper !!!! Może kiedyś, marzenia są wielkie !!!!Pozdrawiam :banghead: Edytowane 19 Lipca 2006 przez stoldar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Greg - czytam, jestem w trakcie, ale ogólnie mam inne rzeczy na głowie i nie tylko na głowie :banghead: Tak więc w chwilach przerwy siadam sobie do komputera i poczytuję. Widoki git, zdjęć parę też - najlepsze moim zdaniem jak siedzici we dwóch i widać was od pasa w górę, z tyłu góry i słońce oświetla twarze.Widoki niezrównane. Najlepsze jest to, że przed nami niejedna jeszcze taka wyprawa. Hej! Edytowane 20 Lipca 2006 przez Piocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Greg - czytam, jestem w trakcie, ale ogólnie mam inne rzeczy na głowie i nie tylko na głowie :banghead: No powiem ci, te RZECZY :-) żeby nie spadły z głowy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Czyżbym wyczuwał u siebie delikatne uczucie zazdrości?Hmmm - to chyba nieładnie z mojej strony....Ale co tam, piep&%%&!_#$ konwenanse!Zazdroszczę Wam tej wyprawy i gratuluje opisu, który czyta sie z wypiekami na pucołkach :banghead:Chyba za rok muszę coś poważniejszego wykombinować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Czyżbym wyczuwał u siebie delikatne uczucie zazdrości?Hmmm - to chyba nieładnie z mojej strony....Ale co tam, piep&%%&!_#$ konwenanse!Zazdroszczę Wam tej wyprawy i gratuluje opisu, który czyta sie z wypiekami na pucołkach :DChyba za rok muszę coś poważniejszego wykombinować! Drogi Hubercie :-)Pochwała od CIEBIE liczy się podwójnie. A jako, że to był wyjazd to poczwórnie :-) Czego tobie i sobie na przyszłość życzę :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 :banghead: Gregor, Malutkii :D zajefajnie, wiecej takich tras, moze i ja wezme udzial :Dtymczasem blizej :P pozdrawiam i do zobaczenia Chłopy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Drogi Hubercie :-)Pochwała od CIEBIE liczy się podwójnie. A jako, że to był wyjazd to poczwórnie :-) Czego tobie i sobie na przyszłość życzę :biggrin: Gregor widze cytujesz znanego klasyka :clap:Do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Hey. Opis wyjazdu taki, że czuję się tak jak bym tam byl:) Nie wiem czy warto jeszcze tam jechać:biggrin: Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Zajefajny wypad. Zazdroszcze i gratuluje :biggrin: Moze kiedys ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werfix Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Kurde, panowie, dla takich momentów warto żyć...Gratulacje, świetny opis. WIększość z nas mnie lub bardziej marzy o takiej wyprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Greg, jak widac, jestes idolem wiecej niz jednej osoby :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 cóż tu dużo mówić... ;) wypas wyjazd .. marzenie , kiedyś zapodam takiego turyste i zrobie taką traskę bo moim plastikiem moze ze 2-3 dni bym tam przeżył a potem bym go podpalił z niewygody :) super relacja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Dzięki wszystkim za ciepła słowa :-) Może Paweł coś dołoży od siebie, kiedy tylko obowiązki domowe go zluzują :-) @Piocho, na szacun pracuje się całe życie. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Może Paweł coś dołoży od siebie, kiedy tylko obowiązki domowe go zluzują :-) hej!nic dodac nic ując. gerg wyprawa z toba to wielkie przezycie.nigdy bym nie zobaczył tego co widziałem jadac sam. a napewno tam wroce bo pogoda z pier...... nam pare fajnych miejsc do obejrzenia.a i jeszcze jedno. jak ktos mysli ze wypad z gregorem to sielanka to sie grubo myli.ganial nas po szczytach najwyzszych gor. zjezdzalismy na baze pozno w nocy tzn caly czas byl dzien. caly czas cos ogladalismy, zwiedzalismy. przewodnik pierwsza klasa.Grego dzieki za wypad i masz u mnie dobrego kruszona. :-)a dla wszystkich rada.nie ogladajcie sie za siebie tylko ruszajcie do Norwegii. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi