Skocz do zawartości

Norwegia 2006

Gregor
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Greg, nie będę się rozpływał w słowach uznania, i tak miałem zaszczyt uścisnąć Twą dłoń już następnego dnia po powrocie :D

Jeszcze nie dobrnąłem do końca lektury, kurna nie mam chwilowo warunków, ale myślę, że jeszcze będzie okazja, żebym posłuchał na żywo, w odpowiedniej atmosferze. :P :icon_exclaim: Za jakiś czas (raczej nie za rok, troszkę później pewnie... no, nieważne kiedy) będzie to obowiązkowy kierunek pierwszej wyprawy na Norge :banghead: :D

ps. fotki spod Grunwaldu poszły dziś

Pozdrawiam

Piękna podróż :D !!! Tak mnie wciągnęło czytanie, że musiałem dokończyć nim wstanie Słońce. Te białe noce tam muszą być suuuper !!!! Może kiedyś, marzenia są wielkie !!!!

Pozdrawiam :banghead:

Edytowane przez stoldar

Greg - czytam, jestem w trakcie, ale ogólnie mam inne rzeczy na głowie i nie tylko na głowie :banghead:

Tak więc w chwilach przerwy siadam sobie do komputera i poczytuję. Widoki git, zdjęć parę też - najlepsze moim zdaniem jak siedzici we dwóch i widać was od pasa w górę, z tyłu góry i słońce oświetla twarze.

Widoki niezrównane.

Najlepsze jest to, że przed nami niejedna jeszcze taka wyprawa. Hej!

Edytowane przez Piocho

Czyżbym wyczuwał u siebie delikatne uczucie zazdrości?

Hmmm - to chyba nieładnie z mojej strony....

Ale co tam, piep&%%&!_#$ konwenanse!

Zazdroszczę Wam tej wyprawy i gratuluje opisu, który czyta sie z wypiekami na pucołkach :banghead:

Chyba za rok muszę coś poważniejszego wykombinować!

Czyżbym wyczuwał u siebie delikatne uczucie zazdrości?

Hmmm - to chyba nieładnie z mojej strony....

Ale co tam, piep&%%&!_#$ konwenanse!

Zazdroszczę Wam tej wyprawy i gratuluje opisu, który czyta sie z wypiekami na pucołkach :D

Chyba za rok muszę coś poważniejszego wykombinować!

Drogi Hubercie :-)

Pochwała od CIEBIE liczy się podwójnie. A jako, że to był wyjazd to poczwórnie :-)

Czego tobie i sobie na przyszłość życzę :banghead:

cóż tu dużo mówić... ;) wypas wyjazd .. marzenie , kiedyś zapodam takiego turyste i zrobie taką traskę bo moim plastikiem moze ze 2-3 dni bym tam przeżył a potem bym go podpalił z niewygody :)

super relacja ;)

Może Paweł coś dołoży od siebie, kiedy tylko obowiązki domowe go zluzują :-)

hej!

nic dodac nic ując. gerg wyprawa z toba to wielkie przezycie.

nigdy bym nie zobaczył tego co widziałem jadac sam.

a napewno tam wroce bo pogoda z pier...... nam pare fajnych miejsc do obejrzenia.

a i jeszcze jedno. jak ktos mysli ze wypad z gregorem to sielanka to sie grubo myli.

ganial nas po szczytach najwyzszych gor. zjezdzalismy na baze pozno w nocy tzn caly czas byl dzien. caly czas cos ogladalismy, zwiedzalismy. przewodnik pierwsza klasa.

Grego dzieki za wypad i masz u mnie dobrego kruszona. :-)

a dla wszystkich rada.

nie ogladajcie sie za siebie tylko ruszajcie do Norwegii. :)