na koło Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Arcer zadzwonisz do sklepu powiesz jaki masz model motora i ci powiedza jaki akumulator trzeba.Szkło od licznika zrob u szklarza tak samo jak wkład lusterka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 takie pytanie do " na koło " ty masz 16 lat i posiadasz Suzuki GSX600F ? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Tak.I co?? :(Miałem też motorower, zacny sprzęt raz zatarty i coraz miał jakies usterki ale był spoko :evil: Kilka fotek:http://www.bikepics.com/members/kozakDM/88af1futura50/ Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez na koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 ''Na koło'' a stajesz swoim gsx'em na koło?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Jeździsz tym po szosach?? Jak namówiłeś starszych?? :evil: :evil: Może masz rejestrowany na motorower??? :evil: :lalag: :biggrin: :crossy: :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 O ku**a Ty chyba sobie jaja robisz :( Czemu nie masz gsx'a na bikepics :evil: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbr Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Byłbym bardzo zobowiązany za części. Oponka z tyłu: 120/70 (Michelin A89). W zamian za to info prosiłbym o wymiary akumulatora. I jeszcze parę informacji: - skąd wziąć szybkę do prędkościomierza (jest trochę pęknięta) - można dorobić u szklarza? Podobnie z lusterkiem- Ile litrów ma zbiornik paliwa, a ile rezerwa?- Ile wlezie do dozownika? Wlałem list oleju, a jeszcze nie sięgnęło do wybrzuszenia ani szyjki wlewu- U was też tak dymi? Pewnie mam źle ustawiony dozownik, bo powyżej 5 tys. obrotów robi się zadyma. A na pewno nie wlałem mixolu :-). Hm... co do wymiarow to bym musial zmierzyc, jednak jest on maly, i z tego co pamietam to moj jest 3Ah.- szybke i wklad do lusterka spokojnie u szklarza dorobisz- zbiornik ma 12 litrow, a rezerwy nie jestem pewien (na oko kolo 2-3l)- do dozwnika wchodzi ponad litr, bo wiem ze zawsze jak banke oleju wleje to tez nie wjedzie po korek- Mi dymi tylko jak jest zimny, a normalnie to umiarkowanie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Dawaj kilka fotek jak wymiatasz na tej sześćsecie. Może ma go zarejestrowanego na 125 tak jak ktoś opisywał o r6. :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zarejestrowany normalnie na 600.Jeszzce niemam zdjęc ale jutro zrobie i zapodam :) .Narazie nie stawiałem na koło, ale opone już zamykam na zakrętach.Ogólnie to chyba go sprzedam boje się że jak wyjebie to beda problemy.Zrobiłem 150km w 4 dni w mojej sytuacji to dużo :icon_razz: .Zamienie na Enduro 125-350 lub crossa 250. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A jak z rodzicami :icon_razz: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 dzisiaj skonczyłem docierać moto :):D oczywiscie odrazu na gumie probowałem.... zupełnie inne moto :P trzeba sie jeszcze troszeczke przyzwyczaić do tej zmiany :icon_razz: ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Haha ja swój jade w poniedziałek odblokować :icon_razz: khy khy :) Poza tym ostatnio miałam `przyjemność` wracać z Rumii do Gdyni w ulewie. Chrzest bojowy bo wcześniej udawało mi się omijać nawet małe deszczyki ;P Oczywiście na Morskiej korki :P co umiliło mi jazde ;/Wróciłam do domu i rozbierałam się w wannie tak ze mnie ciekło ;P nic fajnego I w ogóle pogoda się ostatnio psuje ;// Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Oj psuje sie psuje... :/ Ja dziś cały dzień domu siedziałem, bo padało i nie wygląda na to żeby miało przestać :/ A jutro miałem jechać na zlot... :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Haha ja swój jade w poniedziałek odblokować :icon_mrgreen: khy khy ;) Poza tym ostatnio miałam `przyjemność` wracać z Rumii do Gdyni w ulewie. Chrzest bojowy bo wcześniej udawało mi się omijać nawet małe deszczyki ;P Oczywiście na Morskiej korki :crossy: co umiliło mi jazde ;/Wróciłam do domu i rozbierałam się w wannie tak ze mnie ciekło ;P nic fajnego I w ogóle pogoda się ostatnio psuje ;//Czyżby mnie ten sam deszcz spotkał??? Ja sobie od razu buty na podwórku wyprałem z węża. :icon_razz: A Ty nie lubisz w korkach jeździć?? JA uwielbiam korki na moto. :) Czuje wtedy taką wyższość nad katamaranami... :P Tak sobie myśle: Wy tu stoicie jak deb***e, a ja se pomykam i tylko was objezdzam... moje ulubione klimaty. LOL! Czysta przyjemnosć, banan od ucha do ucha... :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Markos no jak nie pada to ja uwielbiam korki :icon_razz:Ale w Gdyni jest pewne miejsce w którym niestety w tym korku stać trzeba a jak leje to nie jest zbyt przyjemnie ;P Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi