wojtasik Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 ...wojtasik tez sie odmeldowywuje i dzieki za akcje :) ...wyjazd GIT ...notabene... jak zwykle... ;) ...teraz czekam na Kletno we wrzesniu... bo miejscowa super - info dla tych co tam nie byli... :biggrin: pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 ...właśnie przed chwilką wróciłem do domu :flesje: - zatrzymałem się pokazać fotki z wypadu forumowiczowi przemek3578, który niestety nie mógł poleciec z nami i bardzo tego żałuje - a ma czego ;) Jeśli chodzi o sam wypad :) Pekelne Doly - szczena opada, coś fantastycznego, w dodatku te kręte górskie drogi (ale tylko w czechach) - miodzio :) Całej grupie dziękuje za wspaniałą atmosfere i wyrozumiałość na trasie (czyt. autostrada) :biggrin: ps. odnośnie fotek, to może ktoś udostępni FTP-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Hejah! Ja też dzięki wszytskim za super wyjazd! Dobrze, że nikt nie chciał mnie słuchac jak mówiłem że będzie padać :flesje:..no ale w końcu trooooche padało, co nie? :) ;) Tymczasem, borem, lasem! Ps.Ciekawe jaka pogoda była w Bieszczadach?! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Czołem! Melduję, że dotarłem do domu cały i zdrowy wczoraj po godz. 16-tej.Niestety, nie obyło się bez małych przygód w drodze powrotnej: Łysego i mojej, którą opiszę w osobnym wątku. Co do wypadu, to był zajefajnie zajebisty :smile: Wspaniałe towarzystwo, czeskie winkielki, na których faktycznie można było się posikać, Pekelne Doły faktycznie były z piekła rodem :crossy: Wódeczka Wiedźmina mmmmmmniammmmmmmmm :cool: , po której mam kaca dopiero dziś :clap: Dzięki Wszystkim i do następnego razu :D Pzdr, Draco. p.s. może ktoś zapoda jakiegoś ftp'a, żeby fotki wrzucać... p.s.2. Dzwonił do mnie właściel domku na KOTWICY, że brakuje kluczy. Sprawdźcie proszę, może ktoś wziął przez nieuwagę i nosi przy sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuxedo Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 dla czytajacych ten watek... w Lodzi jest knajpa do ktorej mozna wjechac moto... kilka osob jedzie tam dzis zbieramy sie po 18:00 w 2oo www.dekompresja.com.pl (to moj pierwszy post nie przedstawilem sie na Forum ale wy mnie juz znacie) Pekelne Doly i Kletno to miejsca do ktorych napewno wroce po raz kolejny przekonalem sie ze nie wazne gdzie ale z Kim... z wami pojade wszedzie! tylko czy mnie zabierzecie ze soba? Wojtasik masz u mnie piwo i nie pytaj za co (nie za entertainment) Gerard pewnie jeszcze wypijemy jakies jak bede kupowal turystyczne enduro Rob pojedzmy gdzies razem Lysy nie gniewaj sie musimy o tym porozmawiac (dostalem juz bure) i dzieki za spodnie spadochroniarze to miejsce do ktorego wroce jak bede w Pradze super zarcie... czekam na info o spotkaniu w 2oo w celu zarchiwizowania zdjec i filmow ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 O ja Cie pierdziele! FZ6 sie odezwał! :D ..a kto dzis leci do Łodzi? Obawiam sie ze ja nie dam razy. Po pierwsze primo: dopiero o 17.00 koncze robote, a po drugie primo: jestem juz umówiony i musiałbym przekładac termin, który juz raz zmieniałem. ..ale jak bedzie fajnie, to jeszcze chyba do Łodzi wyjazd będzie? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Cześć Szmaty :D Ja jak wiecie wróciłem w poniedziałek.Droga spod Liberca do Harrahova - pełen odlot - do zamknięcia oponki zostały co prawda jeszcze ze 3 mm ale następnym razem zamknę.Leciałem sam, mało samochodów, asfalt super. Gerard - wrzuć jakieś fotki please bo od Prota to się doczekamy dopiero jak z urlopu wróci. Pozdrawiam i do zobaczenia u Baryła w sobotę :crossy: Do piekła!!!!!!!! Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuxedo Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 w Łodzi Dekompresja będzie czynna od października w nowym miejscu, w stare miejsce gdzie teraz jest MisicGARDEN nie pojechaliśmy, ale za to odwiedziliśmy pub Iron Horse na rogu Sienkiewicza i Tuwima miejsce klimatyczne, motocyklowe, poznaliśmy szefa knajpy Palmę który zaprasza na wspólny wyjazd do Żywca www.ironelephants.pl/party.html grupa z Łodzi wyjeżdża ok 10:00 w piątek chyba z nimi pojadę umówiłem się wstępnie z Palmą podobno to świetna impreza na dziś proponuję spotkanie w winiarni w Józefowie http://www.nadjeziorem.pl będę tam ze znajomymi od ok 21:00 a jeśli ktoś nie może wysiedzieć w domu to do klubu moich sąsiadów www.eagles.com.pl w czwartki są spotkania otwarte dla wszystkich, powinni się zjechać między 18:00 a 19:00 pewnie do nich zajrzę ul. Oliwska 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zapraszam do Zywca impreza na pewno będzie GIT zwłaszcza, że mnie nie będzie (MotoGP Brno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 :icon_exclaim: juz jestesmy wróciliśmy wczoraj wieczorem tz.w środe zrobilismy ze staszkiem jeszcze ok 1000 więc nie moge powiedziec żebym nie :icon_razz: co do piekielnych bylo zajebiscie :icon_question: I WIELKIE DZIEKI ZA WASZE TOWARZYSTWO :wink: ps. panowie i panie pamiętajcie U NAS ŚMIERĆ TYLKO PRZEZ ŁOKATANKE :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 ... a ja dotarłem w niedziele i pod Rabką na zakopiance zaliczyłem szlifowanie butem na zakręcie - więc varadero tez ma granice w pohyleniu!P.S. dobrze ze nie mam już bulldoga, bo to podobno strasznie awaryjne moto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 No paly radzieckie !!! Sorry za byki ale mam klawiature z cyrylica!!! <<<<<<gdzie do k*rwy nedzy sa foty !!!! Ani jednej pierdolonej foty ? Co jest tŁuki z Wami ?? Dubrownik zdobyty ! Oleska schodzi juz na Łokiec !!! GŁownie po piatej lufie rakiji :wink: Mamy mega-bombe i bardzo Was nam brakuje. Pracujcie ostro - wracamy za tydzien :bigrazz: Do piekŁa :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 NO WŁAŚNIE!!! Gdzie foty??? DAWAĆ!!!!! :flesje: :wink: LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 NO WŁAŚNIE!!! Gdzie foty??? DAWAĆ!!!!! ;) :flesje: PROSZĘ BARDZO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) dostaniecie przy najblizszej okazji czyli w KLETNIE ;) Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez gerardgrodzisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi