dorota. Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 ojej ojej... musze szybko moto kupowac i do rodakow leciec :rolleyes: nawet nie wiedzialam ze tu tyle osob z lubelskiego jest... jak milo :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid_toxin Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 to kiedy wypad? :icon_biggrin: :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 OFICJALNIE ODKOPUJE TEMAT !! :bigrazz: MOze w koncu wykminimy jakies spotkanko, łikend ma byc na mase ciepły ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid_toxin Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 ja już nie mam czym jechać - sprzedałem KLR'kę :icon_razz: więc do 'zobaczeniaż' wiosną! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiak Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 No ja też sprzęta na razie nie mam, ale jak byście zajechali do Janowa to chętnie wpadnę i zapoznam się z kolegami z forum :bigrazz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 ja obecnie walcze a dronym wyciekiem oleju, jakby co to dawajcie znac to tez sie piszeP.S Ponoc w ten weekend ma byc jakis rajd na polach Czechowskich w Lublinie.Ktos cos wie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 ja obecnie walcze a dronym wyciekiem oleju, jakby co to dawajcie znac to tez sie piszeP.S Ponoc w ten weekend ma byc jakis rajd na polach Czechowskich w Lublinie.Ktos cos wie ??tak tak ma byc finalowa runda pucharu w motocrossie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 tak tak ma byc finalowa runda pucharu w motocrossie a wiesz cos wiecej, o ktorej sie zaczyna itd, moze znas zjakis link albo cos takiego ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiak Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 No wlaśnie. I gdzie w Lublinie dokładnie? Może bym wpadła. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 :clap: :biggrin: :( :notworthy: :clap: No wlaśnie. I gdzie w Lublinie dokładnie? Może bym wpadła. :) ale ponizej 15 roku zycia nie wpuszczaja na impreze :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiak Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Dlaczego :notworthy: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoxl Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 To jak z tym spotakniem? Mówcie coś konkretnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Witam. Proponuję dzisiaj autodrom w Biłgoraju, ale o 16 ( do 15 pracuję :biggrin: ). Jutro pogoda ma się spieprzyć i z dalszych wyjazdów chyba nic nie wyjdzie. Można do wieczora pojeżdzić po torze, a póżniej obok nad rzeką rozpalić ognisko. Co wy na to? Ja do wieczora będę na torze. ( tel. 600246395 ) Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pałlo Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Może ja dziś wpadnę.. Kto jeszcze będzie? Może Opel? Stówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Jeżeli trochę nas będzie, zapytam Opla, bo ja na razie tylko rzuciłem hasło na forum. Kto jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi