elzizabeth Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 no prawdopodobnie poczekamy z wiosną do połowy kwietnia wiec jest jeszcze dużo czasu na prace przygotowujące do sezonu w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ja dzisiaj pojechałem moto na przegląd i widziałem kilka motongów w akcji.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario 40 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 To fakt,że na przygotowania do sezonu mamy aż nadto ale co robić,pozostaje tylko uzbroić się w cierpliwość i czekać,... To fakt,że na przygotowania do sezonu mamy aż nadto ale co robić,pozostaje tylko uzbroić się w cierpliwość i czekać,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ja dzisiaj pojechałem moto na przegląd i widziałem kilka motongów w akcji. :) Ja też we wtorek widziałem pare maszyn w lubartowie .Ale to było chyba chwilowe przebudzenie bo dzisiaj to i endurakiem można nie dac rady ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Monster Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Lubartów też jeeeeeeeeeest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elzizabeth Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 No i przyszedł wczoraj ten długo oczekiwany dzień,że mogłam się wreszcie przejechać ale traf chciał ze w drodze powrotnej złapał nas deszcz, wręcz ulewa no i oczywiście wszystko mokre, ale warto było:) nowe opony sprawdziły sie w 100 procentach...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario 40 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Coo taam troche deszczu,będzie coraz lepiej a oponki to podstawa(szerokiej drogi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maleczek Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Wyjedza dziś ktoś gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elzizabeth Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 dzisiaj jest extra pogoda i korzystając z okazji pierwszy raz jeździłam na torze.... na prawde świetna sprawa (zabawa), wszystkim panom za pomoc i podpowiedzi co do techniki jazdy bardzo dziękuję... zamierzam się pojawić 10 maja u szanownego Pana Daniela :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziolbn Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Witam wszystkich lubelaków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Witam wszystkich lubelaków :)Czesc! Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiv10 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 witam, witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aerofil Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Witam.Skoro już tu trafiłem, to i ja się dopiszę ;)Chełm / Krasnystaw - tu bywam najczęściej na moto...Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Witam.Skoro już tu trafiłem, to i ja się dopiszę ;)Chełm / Krasnystaw - tu bywam najczęściej na moto...PozdrowionkaCzesc! Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf_88 Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 (edytowane) Czesc!Witam!Czy mamy tutaj chopperowców z lubelskiego? Nie to, że innych nie akceptuję. Wręcz przeciwnie. Jednak moja XV 535 czasem musi gonić z językiem na wierzchu inne motocykle ;-)Chętnie się przyłącze do jakiejś eskapady przy okazji ;-) Pozdrawiam z okolic Piask Edytowane 28 Lipca 2013 przez Wolf_88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi