Łuków_Style Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Łuków, tylko jeden problem ja mam skuter ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 A gdzie dokladniej na tym podlasiuA chocby trasa >>Wisznice >>biala>>janow podlaski>>terespol ;)Robię ja zawsze co roku minimum 2-3 razy ;)Kolejne ciekawe to świetokrzyskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) A chocby trasa >>Wisznice >>biala>>janow podlaski>>terespol ;)Robię ja zawsze co roku minimum 2-3 razy ;)kolejne ciekawe to świetokrzyskie.No ale nie pojeździsz tam jak na torze Edytowane 9 Lutego 2013 przez aftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdxmotocykle Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam wszystkich z Lubartowa Mariusz/MDX Motocyle Cytuj Mariusz / MDX Motocykle Lubartów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elzizabeth Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Drogie Panie i Panowie z lubelskiego gdzie dokonujecie zakupu opon które będą w miarę niedrogie i nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 No chyba najbardziej to na allegro sie opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elzizabeth Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 A znacie niejakiego Janusza z kraśnika ? słyszałam o nim dobre opinie ze sam ręcznie wyważa i w cenach rozsądnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 To chcesz używane kupować? troche lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elzizabeth Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 On ma nowe przynajmniej tak twierdzi w ubiełym roku rozmawiałam z kilkoma osobami i to oni właśnie o nim wspominali dlatego pytam czy go kojarzycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maleczek Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Witam wszystkich raidersów z Lubelskiego Kiedy wyjeżdżamy na ulice ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Witam wszystkich raidersów z Lubelskiego[...] Czesc! Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario 40 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Wtam wszystkicz miłośników moto!Mieszkam w okolicach Łęcznej(pochodzę z okolic Nałęczowa).Do grona dołączyłem nie dawno (to mój pierwszy sezon)POZDROooo :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Wtam wszystkicz miłośników moto!Mieszkam w okolicach Łęcznej(pochodzę z okolic Nałęczowa).Do grona dołączyłem nie dawno (to mój pierwszy sezon)POZDROooo :crossy: Czesc! I jezdzij ostroznie w tym pierwszym (i w kazdym kolejnym) sezonie :) Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario 40 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Wielkie dzięki i wzajemnie!Tylko szkoda że zima nie daje za wygraną a moto ciągle w garażu zamiast na trasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 [...]zima nie daje za wygraną a moto ciągle w garażu zamiast na trasie... ...chyba kazdy z nas ubolewa nad ta wiosenna tragedia :banghead: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi