KukiI CBR Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Hej:) dopisuje sie Zamość i okolice.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Hello :) Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Powitac. To może wreszcie ktoś zacznie coś pisac w naszym dziale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Chyba nic już specjalnego się nie dzieje ;)Z imprez to moze jeszcze "Mikołaje na motocyklach". I czekamy do nowego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 jeszcze jest sezon na walenie gazu ;] Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 jeszcze jest sezon na walenie gazu ;] a no ;DJa juz od polowy wrzesnia zaczalem ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Chyba nic już specjalnego się nie dzieje ;)Z imprez to moze jeszcze "Mikołaje na motocyklach". I czekamy do nowego sezonu.A co z Zamknięciem sezonu? Riders Pub kiedys organizował własnie w październiku. Wiecie coś? Swoja drogą zapowiada sie idealny weekend na jakiś wypad......ktoś sie wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 A co z Zamknięciem sezonu? Riders Pub kiedys organizował własnie w październiku. Wiecie coś? Swoja drogą zapowiada sie idealny weekend na jakiś wypad......ktoś sie wybiera?Jak w niedziele glowa pozwoli to pojedziemy kolo poludnia mzoe do kazimierza ;)Ew janow i np emilcin (pomnik ufo).Nie daleko ale dobra traa na relaks ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 A co z Zamknięciem sezonu? Riders Pub kiedys organizował własnie w październiku. Wiecie coś? Swoja drogą zapowiada sie idealny weekend na jakiś wypad......ktoś sie wybiera? O zamknięciu Ridersowym nic nie słyszałam. Może będą coś organizować, ale już połowa Paździerca więc nie wiem kiedy coś zrobia.Jakieś pomysły na trasę? Ja jestem dyspozycyjna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Jak w niedziele glowa pozwoli to pojedziemy kolo poludnia mzoe do kazimierza ;)Ew janow i np emilcin (pomnik ufo).Nie daleko ale dobra traa na relaks ;) można ewentualnie się podłączyć, czy impreza zamknięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian76 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 witam i ja wszystkich jako Lubliniak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 witam i ja wszystkich jako Lubliniak :) Czesc! Lublinianin wita Lubliniaka :biggrin: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Daj spokój Robcio :)Chłopak z pekaesu wysiadł po strasznie długiej podróży.Pewnie z Opola Lubelskiego albo z Lubartowa.Nic innego nie przychodzi mi do głowy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 hej,mój znajomy organizuje kolejną edycję rycia łąk i lasów w okolicach Kazika i Puław, moze ktos ma ochotę się przyłaczyc:http://www.xtzclub.pl/threads/9120-30-11-02-12-2012-r-4-edycja-spotkania-i-offu-u-Trocina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Daj spokój Robcio :)Chłopak z pekaesu wysiadł po strasznie długiej podróży.Pewnie z Opola Lubelskiego albo z Lubartowa.Nic innego nie przychodzi mi do głowy :biggrin: Dlaczego? Zarowno jedna jak i druga forma jest prawidlowa, jednakowoż rzadko stosowana :icon_razz: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi