RudyXJ Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Dzięki Miecu za link , chyba dość profesjonalni są, a co do terminu to ja planuje po nią leciec może w piątek wiec raczej polece wierząc , że wszystko jest jak mówił przez tel ... Pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qsa Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 witam a co tam, mam trochę luzu, mogłem poczytać forum, znalazłem post to i ja się określę i przyłączę, a może uda się razem pojeździć. - Lublin Centrum lub Helenów (wylot na Nałęczów), pozdr Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salamandra89 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Ja również jestem z Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malygixx Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 jestem i ja :biggrin: ogolnie to pochodze spod lublina ale mieszkam w wawie,jednym slowem rodowity lubelak, pozdro :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 no to tak jak ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek79 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Cześć. Witam z Lublina. Z LSM. Pozdrawiam i do zobaczenia jak stopnieje śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szluva Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) Witam serdecznie, no to i ja się dopiszę, Lublin Centrum... Pozdrawiam Edytowane 1 Marca 2009 przez szluva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bioly110 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 witam może ktoś z was sie orientuje kiedy jest otwarcie sezonu i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 24-26 kwiecień... Nad zalewem... o tu link do tematu http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=109125&st=20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 24-26 kwiecień... Nad zalewem... o tu link do tematu http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=109125&st=20 25 jest także w zwierzyńcu, tydzień później na podlasiu, tyle wiem o zlotach w w naszym województwie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JiM Transport Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Witam Dopisuje się do listy: Lublin do 2003, a obecnie Kliny k/Lublina :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilask Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Czołem, zapisuję się i melduję gotowość do jazdy, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qsa Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Mam sprawe do moderatora - możesz poprawić tą ortografię w opisie posta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN 47 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Hrubieszów, jak są chętni na wspólne endurowanie to pisac na PW, w hrubku zbyt wielu moto nie ma i jest nuda ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 WITAMY chlebem i solą :biggrin: Wszystkich ZMOTOCYKLOWANYCH z Lubelszczyzny. Rośnijmy w siłę :buttrock: DO ZOBACZENIA na drogach ,bezdrożach i spotkaniach integracyjnych :flesje: Pozdrawiam --- Joaśka PEES Aftys - popraw w temacie pisownię słowa "w ogóle " bo ten byk daje po oczach. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi