mati_mot Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Witam :) To i ja sie dopisze ;) Centralnie z samego Lublina, ale czesto tez bywam w Krasniku i okolicach :) Często Cię widuje w Lublinie, jeżeli to Ty. Nie śmigałeś dzisiaj w okolicach UMCS-u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Dobra kurna to i ja sie odezwe, zadupie juz prawie nie lublin czyli ulica janowska ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Dobra kurna to i ja sie odezwe, zadupie juz prawie nie lublin czyli ulica janowska ;P Proste że zadupie....jak znaki giną :evil: to dziura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Jak to ? nic nie ginie, ja wiem gdzie są... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Witam ja równierz jestem z Lublina co prawda nie mam jeszcze motocykla ,a to dlatego że nie dawno się na kurs zapisałem.... Pozdrawiam kolegów i kleżanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RooLeZ Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 (edytowane) Często Cię widuje w Lublinie, jeżeli to Ty. Nie śmigałeś dzisiaj w okolicach UMCS-u?Czesto smigam kolo UMCS'u bo to najkrotsza droga miedzy firma, a domem :DPoza tym mieszkam na Czubach, wiec chcac nie chcac zeby przebic sie do miastamusze tam sie pokrecic :D Ale krece sie po calym miescie, bo lubie sobie pojezdzicwieczorem dla przyjemnosci :D :) Edytowane 10 Czerwca 2008 przez RooLeZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Marek z Tomaszowa Lubelskiego (i Wawy), często bywam w Lublinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 siemka ja też jestem z lublina a dokładnie z Felina jak ktoś wie :D ale MZ mam na działce w miejscowości Spiczyn-Kijany może ktoś kojarzy :lalag:jak co to mam zamiar zorganizować zlocik z lubelskiego :crossy: jak ktoś chce zapraszam serdecznie jest temat :P pzdr :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stach2006 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Simka ;) Świdnik się kłania :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOPULAWY Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Witam no to Puławy też dopiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz87 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 (edytowane) LBN się kłania/śródmieście :bigrazz: lub bardziej roztocze gdzie mam dacze. Edytowane 28 Czerwca 2008 przez tomasz87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekbx Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 :biggrin: blisko Lublina....Dorohusk :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek90 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 to i ja siędopisze :( Lublin os.Widok :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin700 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Witam, moim obecnym miejscem przebywania jest Lublin, wkrótce wyciągnę moto z garażu (jak zarejestruję). Organizujecie jakieś spoty cotygodniowe? Cytuj Wszędzie dobrze, ale najlepiej w siodle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 ... na działce w miejscowości Spiczyn-Kijany może ktoś kojarzy :banghead:... kojarzy, kojarzy. Niedaleko miejscowość Łucka, a potem i Serniki. Hejka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi