Raptor Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Ja też lubelskie... troche daleko bo około 90 km... ale myśle, że jak coś ciekawego się bedzie ktoić to się wpadnie :icon_mrgreen: Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Ja tez z Lubelskiego :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaceG Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 No to i ja sie ujawnie. Do Lublina cos ponad 60km ale to przyjemny dystans :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Lubelskie oczywista ale częściej W-wa ostatnio Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 po ostatnim sezonie widze ze nprawde nas-Lubelakow przbylo na motocyklach...Aby na wiosne bylo jeszcze lepiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrula Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Wichura Wygoda :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_GS Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Obecny i gotowy :icon_mrgreen: do jazdy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Z znacie nasze regionalne forum motocyklowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Z znacie nasze regionalne forum motocyklowe??lublin riders chyba o nie Ci chodzi? czytam je czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smuldorf Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 witam dołączam do towarzystwa -pozdrawiam ze Świdnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 A no witamy witamy:)Ale sie wiary z lubelskiego nazbierało:) I dobrze oby nas przybywało a nie ubywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Motocykla jeszcze nie mam , ale na forum cos pisze...A pisze z Lubartowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Ja rózniez z lubelskiego :buttrock: Doklanie mieszkam miedzy nałęczowem a lublinem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej00000 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 pozdrowienia z wlodawy ........widze ze lubelskie rosnie w sile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAAX Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Siemanko!!!To i ja sie dolacze. Okolice lublina (trasa lublin-pulawy). W samej mojej miejscowosci jest wielu na moto. Lecz nikt nie jest na tym forum. Szakunek i Pozdrowienia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi