Gość NULKA Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 O proszę;) znam i znałem pare osób z niedrzwicy...Niezłe wariaty:D Pzdr;) Nulkakabaret? w jakim sensie? o Rząd chodzi czy o cos innego?Bo jeżeli o Rząd to chyba to cyrk a nie kabaret;]e A powracam 27, miesiąca i roku Pańskiego bierzącego....dokładnie;) i w ciągu tygodnia mam zamiar zakupic wreszcie maszynę.( od miesiąca posłaniec krąży i relacjonuje co jak gdzie i za ile) PzdrMATI- WITASKI :banghead: Masz rację teraz to już cyrk-- Boże patrzysz i nie grzmisz :bigrazz: WHY ;) Przybywaj jak najszybciej i zostań równie szybko szczęśliwym posiadaczem moto!!!!! :crossy: :banghead: POZDRO Kraśnik Wita :cool:Lublin WITA KRAŚNIK! :flesje: Zygzak--- ja Cię proszę zostaw zygzaka jako nick- ONLY :banghead: Po w jeżdżeniu na moto ani się waż stosować zygzaków :wink: :cool: :biggrin: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Powitać. Lublin sie kłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Pavson wkońcu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygzak600 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Lublin WITA KRAŚNIK! :P Zygzak--- ja Cię proszę zostaw zygzaka jako nick- ONLY :biggrin: Po w jeżdżeniu na moto ani się waż stosować zygzaków :wink: :cool: :biggrin: POZDRO Staram sie jak moge zeby nie robic ZygZakow, ale czasami na naszych Polskich drogach sie nie da :crossy: normalnie rece opadaja PZDR "NULKA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) sorry ze off top ale załamany jestem:/ Wygląda na to ze marzenia bede musiał odstawic na kolejny rok :/7 pak w plecy....to sobie pojeździłem:/Udanego sezonu 2007 życze Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez mati_mot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 7 pak w plecy? Co Ty mówisz.... Kurde przykro... Współczuje Ci, naprawde.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Widocznie trzeba było sie przekonac że za granicą najbardziej zaszkodzi Ci rodak:/ Pracuje w firmie remontującej mieszkana. Dokładnie zaopatruje w materiał pracowników na daną robotę, któży to dzwonią do mnie i podają mi dokładne info co do materiału.I wczoraj zaopatrzyłem...w 100 metrów kabla do podgrzewania podłóg, tyle ze nie tego co trzeba. Myśle kij, nie moja wina ale chamem nie bede 14 tys koron na 4 pracowników to 3,5 tys. heh sie okazało ze mnie sku******* wystawili i wszystko musze ja zapłacic:/0 sentymentów:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Mati!Wracaj Ty do Nas. A Tacy.......(PIP)zawsze się znajdą :P Trzymam za Ciebie kciuki :wink: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moherowy ninja Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Widocznie trzeba było sie przekonac że za granicą najbardziej zaszkodzi Ci rodak:/ Pracuje w firmie remontującej mieszkana. Dokładnie zaopatruje w materiał pracowników na daną robotę, któży to dzwonią do mnie i podają mi dokładne info co do materiału.I wczoraj zaopatrzyłem...w 100 metrów kabla do podgrzewania podłóg, tyle ze nie tego co trzeba. Myśle kij, nie moja wina ale chamem nie bede 14 tys koron na 4 pracowników to 3,5 tys. heh sie okazało ze mnie sku******* wystawili i wszystko musze ja zapłacic:/0 sentymentów:/ Za granicą jak ktoś cie w chu... zrobi to w 99,9% właśnie kochany rodak, wiem coś o tym.Ale z tego co piszesz to może jeszcze nie całkiem w plecy, w końcu towar chyba masz? Może uda się go gdzieś pchnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalej Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Bychawa - Lublin. W sumie centrum lubelskiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaco14 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Ja co prawda na 50ccm, ale też Lublin :crossy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 (edytowane) Za granicą jak ktoś cie w chu... zrobi to w 99,9% właśnie kochany rodak, wiem coś o tym.Ale z tego co piszesz to może jeszcze nie całkiem w plecy, w końcu towar chyba masz? Może uda się go gdzieś pchnąć. Towar kupiłem po telefonie 2 pracowników a raczej patafianów (polaków). Przywiozłem im na miejsce pracy, po czym zaczeli go montowac. Gdy sie zorietowali ze to nie ten co powinien iść, zadzwonili do szefa i przypalili głupa ze kabel do ogrzewania nie pasuje.I na kogo wyszło? Na mnie... bo najmłodszy, najkrócej pracuje i jestem jeden:/. Lipa bo jeszcze tylko tydzień mi został:/Ale nic, jakos sie odbije na kasieDobrze bedzie, w końcu jestem szczęśliwym posiadaczem 100 metrów kabla do ogrzewania podłogowego:) nie jest tak źle;) Edytowane 17 Sierpnia 2007 przez mati_mot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltron Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Czołem, nie wiem czy słyszeliście, ale jutro jest zlot w miejscowości Radawa. Zlocik jednodniowy i z tego co słyszałem klimacik jest całkiem spoko. Wszystko zaczyna się od 10 paradą. Miejscowość ta jest położona gdzieś koło Sieniawy (droga na Jarosław). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skull Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Lublin. Z motocyklowym pozdrowieniem. java script:emoticon(':clap:', 'smid_24') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GohA;) Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 no i jeszcze ja, tzn. my dołączyliśmy do szanownego grona motocyklistów lubelskich :) rośniemy w siłę :) Pozdrowionka dla wszystkich zmotoryzowanych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi