lisek Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 z głebokiej dżungli do Was piszę :smile: która zwie sie Jabłonna kilka km od lublina :) pozdrawiaqm w swoim imieniu i kilku kolegów z okolicy :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 ee tam dżungla nie tak daleko;]Ja tymczasowo na emigracji, a tak to Niemce koło Lublina. Dla nie wtajemniczonych trasa Lublin-Lubartów;)Btw Mam pytanko zna moze ktoś własciciela czarnego thundercata który wisi na allegro od pewnego czasu?W danych jest ze własciciel ze świdnika. bo moto juz troche wisi na allegro ale nie wiem jak ze stanem sprzetu. Moze wie ktoś coś wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 z głebokiej dżungli do Was piszę :crossy: która zwie sie Jabłonna kilka km od lublina :crossy: pozdrawiaqm w swoim imieniu i kilku kolegów z okolicy ;) WITASKI! Jaka dżungla :D :) Miejsce jak każde inne :biggrin: Lubelszczyzna w tym Jablonna to piękne okolice! POZDRO P.S. A w Jabłonnej mieszkają Tarzan i Jane :biggrin: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid_toxin Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Tomaszów Lubelski wita!:) Właśnie, widzę stąd Zgrywusa tylko. No i na KFM znalazłem jeszcze kogoś na VTR1000. A może ktoś z okolic ma Transalpa?:D (moje marzenie) ja 'takowąż' maszynę posiadam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 WITASKI! Jaka dżungla :banghead: :icon_eek: Miejsce jak każde inne :banghead: Lubelszczyzna w tym Jablonna to piękne okolice! POZDRO P.S. A w Jabłonnej mieszkają Tarzan i Jane :clap: :banghead: Jane i Tarzan już dawno wyjechali do anglii do pracy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Jane i Tarzan już dawno wyjechali do anglii do pracy :DJesteś pewny--- podobno widziano ICH na lubelskim Deptaku! :) :P Na piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Jesteś pewny--- podobno widziano ICH na lubelskim Deptaku! :D ;) Na piwie widzę że nie tylko ja wylewam za kołnierz :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zundapp600 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Witam z BIŁGORAJA - od dłuższego czasu to też LUBELSZCZYZNA www.zundapp.net.pl Jakby jakiś wspólny wyjazd chętnie . Edytowane 31 Lipca 2007 przez zundapp600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witam z BIŁGORAJA - od dłuższego czasu to też LUBELSZCZYZNA www.zundapp.net.pl Jakby jakiś wspólny wyjazd chętnie .Zapraszamy do Lublina!!!! :icon_rolleyes: W celach zapoznawczych :icon_mrgreen: POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 To i ja dorzucę swoje 0,03złWitam wszystkich i pozdrawiam.Po wielu latach przerwy przypomniałem sobie co to 2 kółka i powiększyłem lokalne grono motocyklistów. Lublin mam o rzut mokrym beretem ale z racji pracy bywam regularnie.Motorków przybywa, coraz więcej ludzi się ujawnia na forum.I dobrze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 To i ja dorzucę swoje 0,03złWitam wszystkich i pozdrawiam.Po wielu latach przerwy przypomniałem sobie co to 2 kółka i powiększyłem lokalne grono motocyklistów. Lublin mam o rzut mokrym beretem ale z racji pracy bywam regularnie.Motorków przybywa, coraz więcej ludzi się ujawnia na forum.I dobrze :)witam!no widze ze przypomniales sobie co to 2 kolka :P ,bylem wczoraj na torze tylko popatrzec :clap: ,ale rade sobie dajesz :P pozdro i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 witam!no widze ze przypomniales sobie co to 2 kolka :crossy: ,bylem wczoraj na torze tylko popatrzec :crossy: ,ale rade sobie dajesz :D pozdro i oby tak dalej Na razie czekam na filmik aby to zobaczyć bo co się obejrzałem za siebie to już mnie tam nie było :) A jeśli już poruszyłeś ten temat to skoro nazbierało się w tym wątku tak wielu motocyklistów z okolic może dobrze byłoby kiedyś skrzyknąć się na takie śmiganko? Ekipy z Warszawy przelatują po 200km dla tych kilku godzin zabawy a my to mamy pod nosem.Pomijając małe wariactwo, które odbywało się tej niedzieli generalnie sprawa sprzętu oraz posiadanych umiejętności jest drugorzędna. Człowiek całe życie się uczy (podobno) a tor jest bardzo techniczny...Żeby nie robić off-topa proponuję aby chętni na taką akcję utworzyli w tym celu oddzielny wątek. Tor super sprawa dla poznania maszyny i siebie. Świadomość, że za winklem nie czeka na ciebie puszka ścinająca zakręt lub drogowiec radośnie rozsypujący żwirek jest bezcenna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Na razie czekam na filmik aby to zobaczyć bo co się obejrzałem za siebie to już mnie tam nie było :banghead: A jeśli już poruszyłeś ten temat to skoro nazbierało się w tym wątku tak wielu motocyklistów z okolic może dobrze byłoby kiedyś skrzyknąć się na takie śmiganko? Ekipy z Warszawy przelatują po 200km dla tych kilku godzin zabawy a my to mamy pod nosem.Pomijając małe wariactwo, które odbywało się tej niedzieli generalnie sprawa sprzętu oraz posiadanych umiejętności jest drugorzędna. Człowiek całe życie się uczy (podobno) a tor jest bardzo techniczny...Żeby nie robić off-topa proponuję aby chętni na taką akcję utworzyli w tym celu oddzielny wątek. Tor super sprawa dla poznania maszyny i siebie. Świadomość, że za winklem nie czeka na ciebie puszka ścinająca zakręt lub drogowiec radośnie rozsypujący żwirek jest bezcenna :buttrock:tor fajna sprawa jeszcze nigdy nie jezdzilem ale kiedys musi byc ten pierwszy raz :P ,w ten weekend zbiera sie jakas grupa na zlot do sandomierza bardzo mozliwe ze ja tez polece wiec chyba ten termin odpada a w przyszlosci bardzo chetnie tylko 60 zl to troche sporo no ale jakos moze daloby sie inaczej rozkminic :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltron Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Jak chcecie to tor jest także w Biłgoraju i na bank nie za 60zl ;) w poprzednim sezonie 10zł niby od godziny, ale jak już wjechałem to jeździłem do bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) Widziałem wątek Liska i z tym Sandomierzem patrząc z perspektywy tego co wspólnie polataliśmy przy okazji Biłgoraja może być fajnie ale niestety termin gryzie mi się z początkiem urlopu, który został już jakiś czas temu przynajmniej w połowie zaplanowany...Tak więc najbliższy realny weekend na motorek to 18-19.08.A Biłgoraj....Nawet jeśli czas tam tak wooooolno płynie :wink: to:- przelot generuje koszt i na jedno wychodzi - lepiej to paliwko spalić na torze- tor widziałem dawno temu na jakiś zawodach kartingowych ale wieść niesie, że jest węższy od lubelskiego - czyli gorzej, szczególnie w grupie- mniej winkli sądząc po fotkach na pzm.plTyle przemyśleń.Wiem, że super byłoby jakby tor był za free ale life is brutal... - przyjemności zwykle nie są za darmo :)Proponuję obgadajcie temat w Sandomierzu, może dałoby się ocenić potencjalną frekwencję na jakiś weekend bliżej końca sierpnia. Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez krzyhooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi