Lester Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 a z reszta to prawda ,wielka prawda ,A POTEM GOWNO PRAWDA KOLEGO CO SIE TAK PODNIECASZ,JAK POBEDZIESZ Z NAMI WIECEJ TO WYLUZUJESZ BO NARAZIE JAKOS SIE UNIOSłES JAKBYS TO BRAł DO SIEBIE-SPOTKAMY SIE NIE RAZ TO SOBIE POZARTUJEMY ''TRZEBA MIEC FANTAZJE DZIADKU''SIEMKA Kasiu :bigrazz: NO I KASIE JEST WIESNIAKIEM BO NA WSI MIESZKA A JAKOS NIE PEKA :biggrin: I ja jestem wiesniakiem i to podwójnym bo ze wsi na wieś przyleciałem no i mistrz Joda był wiesniakiem. :biggrin: Takie wiesniaki to dobre chłopaki som. I w ogóle to zrobimy kiedyś zlot wieśniaków i założymy :bigrazz: WIEŚNIAK MC :P Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 I ja jestem wiesniakiem i to podwójnym bo ze wsi na wieś przyleciałem no i mistrz Joda był wiesniakiem. :buttrock: Takie wiesniaki to dobre chłopaki som. I w ogóle to zrobimy kiedyś zlot wieśniaków i założymy ;) WIEŚNIAK MC :icon_twisted: Pozdrowieniano i o to chodzi :buttrock: POZDRO ZIOMAL HI HI-ale wiesniacko :icon_razz: ale jak fajnie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonkominiarz Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 no i o to chodzi ;) POZDRO ZIOMAL HI HI-ale wiesniacko :clap: ale jak fajnie :DZAJEBISTY POMYSł '' WIEśNIAKI MC '' A CO DO TYCH WIEśNIAKóW TO JAK BYM MIESZKAł W SZCZECINIE TO BYM SIE SZCZYCIł żE JESTEM WIEśNIAKIEM ALE NIESTETY POLICE TO ZADUPIE, WIęC JAK (ZADUPIANIN). POZDRO DLA WSZYSTKICH WSIOLI I WSIOLóWEK. :D HEFI A CO DO TEGO KASKU TO NIECH TERAZ INNI :D OK. BO JA NAUCZONY DOśWIADCZENIEM JUż NIE BęDE CZEKAł NA ROZMOWE. :lalag: JESZCZE RAZ KOMINIARSKIE POZDRO DLA WSZYSTKICH. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 ZAJEBISTY POMYSł '' WIEśNIAKI MC '' A CO DO TYCH WIEśNIAKóW TO JAK BYM MIESZKAł W SZCZECINIE TO BYM SIE SZCZYCIł żE JESTEM WIEśNIAKIEM ALE NIESTETY POLICE TO ZADUPIE, WIęC JAK (ZADUPIANIN). POZDRO DLA WSZYSTKICH WSIOLI I WSIOLóWEK. :icon_mrgreen: HEFI A CO DO TEGO KASKU TO NIECH TERAZ INNI :icon_mrgreen: OK. BO JA NAUCZONY DOśWIADCZENIEM JUż NIE BęDE CZEKAł NA ROZMOWE. :icon_mrgreen: JESZCZE RAZ KOMINIARSKIE POZDRO DLA WSZYSTKICH. :icon_mrgreen: He he tylko teraz trzeba o zgode do jakiegoś MC o noszenie barw, ale które się zgodzi na taki klub WIEŚNIAK, no i co będzie na barwach na plecach. Może Lepper. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 He he tylko teraz trzeba o zgode do jakiegoś MC o noszenie barw, ale które się zgodzi na taki klub WIEŚNIAK, no i co będzie na barwach na plecach. Może Lepper. :icon_razz: fajowo ze temat sie rozwija-głupia gadka a tak wciaga :icon_mrgreen: a tak na powaznie no to raczej nie wypali ,bo juz jednych wiesniakow maja dosc wiec nastepnych raczej nie trzeba-wszyscy zapewne wiedza o kim mowa a z drugiej strony ICH nikt nie przebije z pomysłami :lalag: HEFI A CO DO TEGO KASKU TO NIECH TERAZ INNI :wink: OK. BO JA NAUCZONY DOśWIADCZENIEM JUż NIE BęDE CZEKAł NA ROZMOWE. :evil: JESZCZE RAZ KOMINIARSKIE POZDRO DLA WSZYSTKICH. :icon_mrgreen: no raczej lepiej unikac niz potem leczyc -jednego czy drogiego.bo szkoda imprezki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 He he tylko teraz trzeba o zgode do jakiegoś MC o noszenie barw, ale które się zgodzi na taki klub WIEŚNIAK, no i co będzie na barwach na plecach. Może Lepper. :) proponuję nazwę MaC Wieśniak :lapad: :) na plecy leppera jedzącego hamburgera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 :biggrin: proponuję nazwę MaC Wieśniak :crossy: :D na plecy leppera jedzącego hamburgeraAlbo MaX Wieśniak MC i faceci leppera z hamburgerem na plecach a dziewuszki Begerową jedzącą hoddoga i umazaną w ketchupie. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 He he tylko teraz trzeba o zgode do jakiegoś MC o noszenie barw, ale które się zgodzi na taki klub WIEŚNIAK, no i co będzie na barwach na plecach. Może Lepper. :biggrin: jasne apropos barw to trzebaby bylo pojsc po zgode mc - chyba do MC DONLAD`S BO ONI MAJA "WIESMAKA"moze zwolaja sie i banda sprzedawcow w czerwonych koszulkach bedzie jezdzila melexem i sprowala wiesniakow mc - hihihihihi pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 jasne apropos barw to trzebaby bylo pojsc po zgode mc - chyba do MC DONLAD`S BO ONI MAJA "WIESMAKA"moze zwolaja sie i banda sprzedawcow w czerwonych koszulkach bedzie jezdzila melexem i sprowala wiesniakow mc - hihihihihi pozdro all no to warte uwagi :crossy: posysł super ale to ma byc na moto a nie melexy :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Może by tak jakieś ognicho zorganizwoać, co wy na to? :) u mnie na skali 9 na plusie czuje wiosnę za rogiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Może by tak jakieś ognicho zorganizwoać, co wy na to? :biggrin: u mnie na skali 9 na plusie czuje wiosnę za rogiem :icon_mrgreen: no pomysł godny uwagi :icon_mrgreen: ,wiec czekam na konkrety tj.miejsce i godz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) no pomysł godny uwagi :biggrin: ,wiec czekam na konkrety tj.miejsce i godz :biggrin: Będzie frekwencja będzie ognicho :biggrin: Plan jest następujący ognicho w przyszłym tygodniu w niedziele nad jeziorem Miedwie, szczegoły co do godziny i miejsca w krotce :biggrin: Więc szykować mototyłki na smażoną kiełbachę i obecność obowiązkowa :biggrin: ;) Edytowane 18 Lutego 2007 przez Vidlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 :cool: Będzie frekwencja będzie ognicho :D Plan jest następujący ognicho w przyszłym tygodniu w niedziele nad jeziorem Miedwie, szczegoły co do godziny i miejsca w krotce :wink: Więc szykować mototyłki na smażoną kiełbachę i obecność obowiązkowa :) :wink:Dobry to pomysł jest,rozumiem że jeżeli pogoda dopisze to morkami się zjedziemy, a ja o ile zdąże swojego kupić to stawiam ........ o w morde chyba cole bo wszyscy zmotoryzowani, postawie jak z noclegiem się zjedziemy. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 a z reszta to prawda ,wielka prawda ,A POTEM GOWNO PRAWDA KOLEGO CO SIE TAK PODNIECASZ,JAK POBEDZIESZ Z NAMI WIECEJ TO WYLUZUJESZ BO NARAZIE JAKOS SIE UNIOSłES JAKBYS TO BRAł DO SIEBIE-SPOTKAMY SIE NIE RAZ TO SOBIE POZARTUJEMY ''TRZEBA MIEC FANTAZJE DZIADKU''SIEMKA Kasiu ;) NO I KASIE JEST WIESNIAKIEM BO NA WSI MIESZKA A JAKOS NIE PEKA :bigrazz: A co mam pekac???? ja uwielbiam spokoj!!!!! Rusty :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 A co mam pekac???? ja uwielbiam spokoj!!!!! Rusty :P no i tak ma byc :) hi hidawaj do nas KASIU :icon_mrgreen: ,CZEKAMY NA CIEBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi