Seboka Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Kominiarz sto lat :) aby te srebrne cylinderki dudniły :P pięknie Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 dziekuje ,dziekuje BUZIAKI i do zobaczenia mam nadzieje ze juz nie długo zobaczymy jak tam twoja OSA kata po KARLEBACH :crossy: Osa zostala zaparkowana w przedpokoju!!!! Wystarczajaco zmarzl mi tylek w poniedzialek jak wracalam do Danii!!! byle do wiosny........ :crossy: Rusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Osa zostala zaparkowana w przedpokoju!!!! Wystarczajaco zmarzl mi tylek w poniedzialek jak wracalam do Danii!!! byle do wiosny........ :D Rusty to fajowo ze NASZA KOLUNIA MA JUZ SWOJEGO KONIKA MIEDZY NOGAMI :) TERAZ POLERKA W PRZEDPOKOJU SZCZOTECZKA DO ZEBOLI I NA MIEJSCE POD KOMINEK COBY OSA NAM NIE ZAMARZŁA :biggrin: no a do lata juz nie daleko i inne motorki chciały by sie pobratac z nowa kolunia :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonkominiarz Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Kominiarz sto lat :lalag: aby te srebrne cylinderki dudniły :) pięknieDzieki za pamięć a srebrne cylinderki podudnią :) Co do niektórych to mają ciemne cylinderki ale myśle że też podudnią :buttrock: pozdrawiam leonkominiarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 4 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 (edytowane) Jest godz.12,20 podoga ok ide myc brudne cylinderki i na imprezke o 15 trzeba bedzie jechachttp://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=60532 byłem tam ,pojezdziłem ,podjadłem ,zmarzłem i powrociłem -a wy? Edytowane 4 Listopada 2006 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Jest godz.12,20 podoga ok ide myc brudne cylinderki i na imprezke o 15 trzeba bedzie jechac http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=60532byłem tam ,pojezdziłem ,podjadłem ,zmarzłem i powrociłem -a wy? no wlasnie... ile koni bylo??Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 to fajowo ze NASZA KOLUNIA MA JUZ SWOJEGO KONIKA MIEDZY NOGAMI :clap: TERAZ POLERKA W PRZEDPOKOJU SZCZOTECZKA DO ZEBOLI I NA MIEJSCE POD KOMINEK COBY OSA NAM NIE ZAMARZŁA :banghead: no a do lata juz nie daleko i inne motorki chciały by sie pobratac z nowa kolunia :wink: Szczoteczka do zebow??????? Generale ja nie jestem KOTEM!!!! no moze troche ale nie tego rodzaju!!! A pod kominkiem za goraco..jeszcze mi sie aeograf stopi..he he! cos mi sie wydaje ze ta zima bedzie mi sie strasznie dluzyc..... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Szczoteczka do zebow??????? Generale ja nie jestem KOTEM!!!! no moze troche ale nie tego rodzaju!!! A pod kominkiem za goraco..jeszcze mi sie aeograf stopi..he he! cos mi sie wydaje ze ta zima bedzie mi sie strasznie dluzyc..... :icon_mrgreen:oj KOLUNIU wiem ze nie! raczej KOTKA co MILUTKO MRUCZY hi,hi spokojnie zima poleci jak Twoja OSA na dunskiej autostradzie :cool: no wlasnie... ile koni bylo??Pzdr no był JEDEN INTRUDEREK :buttrock: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 oj KOLUNIU wiem ze nie! raczej KOTKA co MILUTKO MRUCZY hi,hi spokojnie zima poleci jak Twoja OSA na dunskiej autostradzie :icon_mrgreen: no był JEDEN INTRUDEREK :cool: :buttrock: He he chyba ta co glosno ryczy! Trzeba cos robic zeby ta zima przeleciala szybciutko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 He he chyba ta co glosno ryczy! Trzeba cos robic zeby ta zima przeleciala szybciutko.... odpalaj konia co chwilke i przedmuchaj ja szybko :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 drodzy KardanowcyPozwole sobie napisac tu pewne ogloszenie...W zwiazku z tym, ze wpadlam na pomysl organizacji kursu pierwszej pomocy dla motocyklistow..... dzis rozmawialam z Pania dyrektor ZS nr 8 i oto, co ustalilam....Sale mozemy miec za 25 zl/godzine w tym fantom GRATIS. Wiec jak rozdzielimy to na wszystkich to wyjda grosze (do 10 zl) Mamy dostarczyc liste osob uczestniczacych w kursie (dla orientacji, ile nas bedzie) i podac dzien (wtorek albo czwartek, byle po wyborach) i godzine. Mozemy tam byc do 20tej.szkolic nas beda ludziska do tego przygotowani z Halo Szczecin. Wszyscy chetni mile widziani.... Kontakt ze ma tak jak w profilu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 drodzy KardanowcyPozwole sobie napisac tu pewne ogloszenie...W zwiazku z tym, ze wpadlam na pomysl organizacji kursu pierwszej pomocy dla motocyklistow..... dzis rozmawialam z Pania dyrektor ZS nr 8 i oto, co ustalilam....Sale mozemy miec za 25 zl/godzine w tym fantom GRATIS. Wiec jak rozdzielimy to na wszystkich to wyjda grosze (do 10 zl) Mamy dostarczyc liste osob uczestniczacych w kursie (dla orientacji, ile nas bedzie) i podac dzien (wtorek albo czwartek, byle po wyborach) i godzine. Mozemy tam byc do 20tej.szkolic nas beda ludziska do tego przygotowani z Halo Szczecin. Wszyscy chetni mile widziani.... Kontakt ze ma tak jak w profilu.... koluniu ja osobiscie mam juz taki kurs zaliczony nie raz ,nie powiem nigdy ich nie za wiele ;ale i tak dni mi nie pasuja bo akurat poddaje sie rechabilitacji własnego ciałka i duszy no chyba ze bedzie to juz na 10 wiadomo gdzie i kiedy i moze w inne dni to chetnie potowarzysze w miłym gronie.pozdrawiam i walcz POCZATKI SA TRUDNE ABY LUDZIE DOCENILI TAKIE STARANIA ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KARAWAR Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Witam, Chętnie pojawię się na motorku jak się ociepli na jakimś spocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Witam, Chętnie pojawię się na motorku jak się ociepli na jakimś spocie. w naszej paczce wszystkie miłe osoby sa goraco witane,wiec czekamy na spotkamie :icon_biggrin: ALE juz nie długo moze bedzie miejsce w ktorym na stałe bedzie mozna zawitac i spotkac sie w gronie motocyklowej rodzinki-DZIAŁANIA MANEWROWE TRWAJA :buttrock: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 w naszej paczce wszystkie miłe osoby sa goraco witane,wiec czekamy na spotkamie :rolleyes: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=61201 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi